Obiceiuri sexuale comentate

01. Membrii unui grup(fericit) de aborigeni din Australia au un obicei admirabil. Îşi schimbă nevestele între ei pentru sex şi nimeni nu îi condamnă pentru asta. Din contră. Obiceiul în sine este o formă de prietenie şi bunăvoinţă. De multe ori, schimbul de experienţă este iniţiat de femei care îşi doresc o schimbare de… peisaj.

Da. în schimb, femeile lor nu vor la mall, nici la Ibiza și nici nu-i freacă la ridiche că de ce beau.

02. Pentru populaţia Siwans din Africa, bisexualitatea este un lucru extrem de normal şi comun. Prin urmare… toată lumea poate face (şi face) sex cu toată lumea. Cei care evită acest gen de practici sunt consideraţi nişte ciudaţi.

Păi la cum arată ăia, deosebirile dintre bărbați și femei sunt minime.

03. Copiii din tribul Lesu (undeva prin sudul Chinei) au voie şi chiar sunt încurajaţi să-i privească pe adulţi în timp ce fac sex. Singura interdicţie în acest sens ar fi că nu au voie să-şi privească părinţii în timp ce fac asta. Restul adulţilor din comunitate sunt numai buni de privit.

Păi no, la ei se face educație sexuală de mici, că nu e biserica la fereastră să urle că nu e bine să faci sex.

04. Copiii din comunitatea Ila din Africa sunt extrem de precoce. Asta pentru că părinţii lor îi încurajează să practice orice formă de sex au ei (copiii) chef. Există şi o regulă nescrisă cum că niciun copil trecut de 10 ani nu ar trebui să fie virgin.

Normal că este o regulă nescrisă. Dacă sari din pu*ă în pu*ă de la cinci ani, când dracu să mai înveți să scrii?

05. Băieţii din tribul Mangaia din Insulele Cook au parte de educaţie sexuală de la vârste fragede. Încă de mici ei sunt învăţaţi cum stă treaba cu poziţiile şi cum pot să-şi menţină erecţia mai mult timp pentru a-şi ajuta partenerele să se bucure de orgasme multiple.

Iote și la primitivii ăia cum o fac, să te doară inima ce mișto, nu alta. De ce la ei se poate și la noi nu?

06. Deşi toată lumea conservatoare susţine că sexul înainte de căsătorie este un păcat, un studiu efectuat în urmă cu 60 de ani a arătat că 70% dintre societăţile moderne nu dau doi bani pe această regulă.

A fost necesar un studiu pentru așa ceva? Hai că în clanță toți îs tari, dar când te ia cu furnicături pe alocuri, până la urmă ori te malahești, ori “arzi” pe careva.

07. În unele triburi Hindu, mireasa nu e niciodată virgină odată ajunsă în patul iubitului. De ce? Pentru că în fiecare trib există câte un preot deflorator care se ocupă de treaba asta. Explicaţia acestui obicei ar fi că dezvirginarea trebuie făcută extrem de bine de către cineva cu experienţă şi nu de către un soţ proaspăt şi nepriceput.

Și preoții noștri își bat organul de noi într-un mod incredibil. Nu văd mare diferență, decât că ăștia ai noștri nu țin cont de sex.

08. 70% dintre societăţile existente în acest moment sunt bazate pe poligamie. Adică bărbatul are voie să îşi ia câte soţii vrea el. Cazul celor care le permit femeilor să deţină mai mulţi soţi este muuuult mai redus.

Interesant, înseamnă că 70% dintre societăți sunt musulmane sau primitive.

09. În sânul unor comunitaţi din Bali lucrurile sunt extrem de simple. Când unul dintre “tribaşi” vrea să facă sex, se duce la cel/cea alături de care vrea să se bucure de intimitate şi îi spune. Dacă primeşte acordul, trec imediat la treabă. Vorba aia… de ce să te apuci să seduci pe cineva dacă ai un vocabular suficient de dezvoltat cât să poţi spune ce vrei.

Se practică și în Europa. Se cheamă sex liber și-l practica și Bacovia. Nu este, deci, o invenție nouă.

10. Strămoşii tribului Aweikoma din Brazilia şi-au dat seama că, atât sexul, cât şi consumul de alimente implică folosirea unor orificii. Prin urmare există un singur cuvânt pentru ambele acţiuni.

Expresia este: hai să o luăm ceva cald în gură.

11. Dacă o femeie din tribul Guajiro din Columbia reuşeşte să-i pună piedică vreunui bărbat în timp ce dansează cu acesta, bărbatul respectiv e obligat să facă sex cu ea. Câţi nu s-or fi lăsat împiedicaţi…

La cum arată alea, cred că dansul este interzis.

12. Bărbaţii marquezani din tribul cu acelaşi nume (undeva prin Pacific) au un singur scop atunci cât fac sex. Să menţină erecţia cât mai mult timp pentru ca partnerele lor să ajungă la orgasm multiplu. La ei e normal ca o femeie să aibe cel puţin trei orgasme pe partidă.

Unii fac jogging, alții pescuit sportiv, alții sex sportiv… Fiecare cu ce-l doare.

13. În tribul Hidat, dragostea de soră chiar există. Soţii de femei gravide au voie să facă sex cu surorile nevestelor lor în cazul în care consoartele nu au chef sau nu mai sunt apte de acest lucru.

Măcar rămâne în familie. Neavând cultura asta creștină, nu au aceleași standarde pentru bine și rău. Și parcă sunt un pic mai liberi decât noi…

14. În tribul Aranda din Australia, sexul ţine o noapte întreagă de fiecare dată. Odată ce s-au apucat de făcut dragoste, partenerii repetă acţiunea de cel puţin trei ori. Dar dorm puţin între fiecare partidă.

Nu cred că ăla este singurul trib. Și, no, acțiunea durează să zicem șapte minute, dorm trei ore, iarăși șapte minute… Aș putea să o țin așa și trei zile. =)) Mă rog, mai mult de șapte minute.

15. Evreicele au voie să facă sex oricând vor ele. Dacă sunt însărcinate. Altfel, au o grămadă de reguli cărora trebuie să li se supună.

Ahahaha, cât am putut să râd. Nu știu de ce mă așteptam la asta și, oricum, versiunea corectă este: evreicele au voie să facă sex oricând vor ele, dar dacă sunt însărcinate au voie oricând au ele chef, cu soții lor.

No, vouă ce trib vi se pare cel mai interesant? Sau cel mai dezgustător? Sursa este asta. De remarcat etichetele de mare angajament de la articolul din Tabu. Și-acum, pe final, vin și eu cu o întrebare: voi știți ce metode de avort folosesc ăia? Vă puteți imagina?

28 Comentarii

 1. ciresica 11 februarie 2011 la 19:11 - Raspunde

  Mie majoritatea mi se par cam dubioase. Nu as putea spune care e cea mai tare. Oricum ma bucur ca traiesc intr-o lume cat de cat civilizata

  • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 19:13 - Raspunde

   Comparativ cu ei, noi părem a fi de pe o altă planetă.

 2. Ana 11 februarie 2011 la 22:47 - Raspunde

  M-am spart de ras la comentariul de la 4. 7 nu e o chestie rea, tantalai exista. Nu-s de acord cu comentariul de la 8 – sunt foarte pro-poligamie. Exista cativa tipi cu care mi-as dori sa dansez in conditiile in care se aplica 11. 😀 12 e simpatica.

  • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 23:47 - Raspunde

   😀 Explică-mi și mie cum e cu poligamia aia, că io nu o înțeleg și sunt, deja, destul de bătrân.

 3. Ana 12 februarie 2011 la 00:25 - Raspunde

  Probabil depinde de persoana. Oameni diferiti au fantezii diferite, moduri de gandire, functionare diferite… la momente diferite. Si mie imi place sa fiu mereu alta. Fata de barbati diferiti sau fata de acelasi barbat. Pot sa fiu orice si pot sa experimentez cu oameni diferiti. Si e bine si ca ei sa aiba experienta pentru ca intotdeauna sa invat eu ceva nou. Nimeni nu ajunge sa ma cunoasca prea bine, sa calce in spatiul meu in care n-as suporta sa calce, sa-mi ocupe prea mult timp.

  • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 00:31 - Raspunde

   Hmm, mi se pare destul de dificil.

   • Ana 12 februarie 2011 la 17:19 - Raspunde

    Ce anume? 🙂

    • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 17:29 - Raspunde

     Mi se pare dificil să fii poligam. Sufletește n-aș reuși să mă împart.

  • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 15:59 - Raspunde

   Asta înseamnă că ai o personalitate complexă 😀

 4. Ana 12 februarie 2011 la 17:25 - Raspunde

  Nu, doar copilaroasa. Vad multe si vreau sa fiu de toate. Toate deodata… ar iesi o monstruozitate. E mai bine sa fiu cameleonica. Eu sunt fata cu cravata si costum serios, tot eu sunt in blugi negri, tricou cu-o moarte si haina de piele si adidasi, tot eu sunt in pantaloni roz si tricou roz cu tweety, tot eu sunt in fusta cu carouri si esarfa in carouri si toace de 12 cm… bineinteles, cu mirosuri de fructe care se potrivesc din punct de vedere cromatic hainelor (capsuni pentru haine rosii, mure pentru haine mov, ananas pentru haine bej si asa mai departe).

  • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 18:19 - Raspunde

   “in pantaloni roz si tricou roz cu tweety” – și cu Amon Amarth în căști 😛

   • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 18:21 - Raspunde

    De unde știi tu. =)) Ahahahahah.

    • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 18:25 - Raspunde

     Pai doar nu o asculta Britney Spears 😛

     • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 18:25 -

      Puteai spune și tu: Abba, Scorpions… 😛

     • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 18:28 -

      De fapt, mai bine ziceam Justin Bieber =)) =)) =)) Nu pot să îmi scot faza asta din cap =))

     • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 18:30 -

      Asta este una dintre puținele faze cu Ozzy care îmi și plac. =))

 5. Ana 12 februarie 2011 la 18:33 - Raspunde

  Logic ca Amon Amarth 😀

  Cat despre faza aia cu Ozzy, nu spune absolut nimic. Ozzy nu poate tine minte nici unde si-a ingropat ultima data drogurile, nici cum se numeste trupa chitaristului cu care a colaborat timp de +20 ani.

  • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 18:37 - Raspunde

   But still, it’s funny as hell =))

  • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 18:38 - Raspunde

   Făceam și eu pe niznaiul. =))

   Legat de Ozzy: nici măcar nu-l ascult, pentru că nu-l respect.

 6. Ana 12 februarie 2011 la 18:46 - Raspunde

  Eu respect ce a produs muzical. Cu Sabbath si dupa. Si respect faptul ca omul inca se chinuie sa topaie pe scena (ma rog, pe loc si tinandu-se de microfon) in ciuda faptului ca de-abia merge si ii tremura mainile.

  Altfel, cu siguranta nu e un model de urmat.

  Asta mi s-a parut muuult mai tare. 😀

  • Robin Molnar 12 februarie 2011 la 18:51 - Raspunde

   Da, cu siguranță nu este un model de urmat.

  • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 20:13 - Raspunde

   Ce mișto =)) Chiar i se potrivește rolul ăla :))

 7. Ana 12 februarie 2011 la 22:15 - Raspunde

  Am dat-o de tot in off-topic, da’ o alta faza super tare (si celebra) cu Ozzy e asta – sobriety f*ckin s*cks, man! Si ce par avea pe vremea aia =))

  Si mai off-topic: culoarea pentru link-urile din dreptunghiul care imi apare la hover peste link-ul la comentariul caruia i se raspunde ar cam trebui schimbata – nu prea se vede.

  • Mihai Todor 12 februarie 2011 la 22:41 - Raspunde

   Sunt cam inutile linkurile în acel context, dar, mă rog, ar trebui colorate cumva… Robin?

   LE: Dacă și la vârsta aia era așa de varză… În fine, nu voi avea niciodată la fel de mulți bani ca el, așa că nu am ce să comentez 🙂

   • Robin Molnar 13 februarie 2011 la 14:25 - Raspunde

    =)) Banii sunt singura măsură a valorii unui om?

    • Mihai Todor 13 februarie 2011 la 16:03 - Raspunde

     Nu, dar determină nivelul de trai 😀 Hai, zi că tu n-ai avea ce face cu banii lui =))

     • Robin Molnar 13 februarie 2011 la 16:07 -

      D-apăi cum să nu! Mi-aș face un muzeu de informatică, fizic. Și mi-aș face cea mai tare universitate din lume, unde se va intra numai pe bază de concurs, dar toți vor fi bursieri, adică nu vor plăti nimic, primind în schimbul utilizării potențialului: cazare, școlarizare completă, masă, activități de grup (sport, călătorii, spectacole), bani și șansa de a atinge cerul. 🙂

  • Robin Molnar 13 februarie 2011 la 14:25 - Raspunde

   OK, dar ce culoare să fie?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.