Havana Club Cluj – local

La Havana s-a ținut petrecerea de Crăciun a companiei. și, pentru că tot am fost acolo, țin să împărtășesc cu voi experiența.

Astfel, foarte pe scurt:

1. Localul: OK
2. Toaleta: nu prea OK, fiindcă s-au terminat consumabilele și nu le-a înlocuit nimeni.
3. Mâncarea: OK
4. Băutura: OK spre excelent.
5. Servirea: OK spre “aia e”.
6. Locația: interesantă
7. Accesul: ascensor periculos, m-a lovit și la urcare, dar și la coborâre. Sau scări, șapte etaje. Sau urci cu mașina până pe acoperișul parcării supra-etajate.
8. Muzica: …

De fapt, de DJ vreau să vă vorbesc, pentru că a fost aiurea. OK, frăție, bagi house și muzică de club. Surpriză, nu-ți cunoști publicul, nu te-a interesat cine vine și ce preferințe are. Adică noi suntem șobolani de bibliotecă sau oameni ce lucrează la birou, nu suntem clubberi cu vechime pentru că – atunci când ocazional mergem în club în timpul săptămânii – nu stăm decât două ceasuri, deoarece dimineața trebuie să fim fresh.

La un moment dat, vă jur, singurul care dansa era DJ-ul pe “cea mai tare piesă de club din Cluj”, dar nimeni nu era dat pe spate, sau impresionat, sau cum vrei să-i zici.

Pur și simplu, a fost ca și cum la o conferință despre vegetarieni, bucătarul ar servi cea mai tare friptură de potârniche…

De aia zic, dacă vreți să organizați petreceri private pe acolo, precizați-i DJ-ului că nu vreți o seară standard cu muzica de club pe care o bagă în fiecare zi, ci vreți ceva mai așa, ca să danseze lumea nu să dea din cap pastilată!

Astfel, am dansat cât de cât, nu zic nu, a fost tolerabil, nu zic nu, dar parcă DJ-ul a băgat prea mult house și prea multă muzică de club.

Să nu mai spun că la karaoke nu prea ne-a lăsat domnia sa pentru că, nu-i așa, îi stricam atmosfera incendiară de club cu falsurile noastre. Iar când, totuși, ne-a lăsat, microfoanele au fost date la minim, de trebuia să urli ca animalul, falsând ca o broască la operetă.

Ce trebuie să înțeleagă un DJ este că dumnealui oferă un serviciu de prestație muzicală unui public, respectiv că nu el decide ce ascultă publicul, ci se pliază pe ce ascultă publicul pentru a presta un serviciu de calitate.

Mă rog, ca să n-o mai lălăi atât cu nemulțumirile mele, muzica a fost bună cât timp DJ-ul a fost treaz*. După care, la ora două, ne-a scos afară într-un mod brutal și lipsit de cea mai elementară eleganță.

În fine, per ansamblu a fost distractiv și-mi pare rău că a durat așa de puțin. Și-mi pare rău că m-a enervat DJ-ul când ne-a scos afară.
___
* Sunt curios ce și-a comandat prin intermediul unui taximetrist, că băutură era la bar și, cred, și țigări.

4 Comentarii

 1. Robentel 18 decembrie 2012 la 18:37 - Raspunde

  Îţi dai seama că nişte iarbă, că altfel nu cred că a trimis taximetristul după un borcan de ciorbă de acasă :))

  • Robin Molnar 28 decembrie 2012 la 17:24 - Raspunde

   Îți dai seama că nu se cade să speculez pe acest subiect.

 2. joita lucian 19 decembrie 2012 la 12:56 - Raspunde

  sa stii ca asa se intampla inclusiv la Mariott am vazut ca lipseau consumabilele de la toaleta..asa ca nu fi suparat:)!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.