Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Ohooooo! Ce pofta mi-ai facut! Hai ca gatesti bine si vad ca esti pasionat de asta…. Este un lucru bun.
Să vezi mâine ce o să fie pe blog, oioioioioi!
Mi s-a facut o mare pofta de cartofi si ficatei prajiti. Dabea astept sa incerc si eu reteta ta. Sper sa iasa si sa arate la fel de bine.
😀 Să ai poftă.
Mi-e nu-mi par facuti, imi par arsi. Si moi. N-am mai mancat cartofi prajiti de mai bine de 6 ani (traume de la cutremurul din toamna lui 2004 care m-a prins cu tigaia cu cartofi prajiti in mana, stand intr-un picior, in timp ce cu degetele de la celalalt ma scarpinam la genunchiul primului… cel de sustinere), dar inainte de asta imi placeau crocanti, foarte subtiri (sforicele de 1mm) si nearsi. Se prajeau foarte repede, dar era groaznic cu taiatul. Imi lua 5 pana la 8 ore sa tai cartofii pentru o tura (nu glumesc).
OMG! (nu, nu organisme modificate genetic) Am crezut că sor’mea era singura dusă cu pluta când cerea cartofi prăjiți tăiați subțire de tot, nu chiar de 1 mm, dar pe-acolo. Și nu cumva să-i fi prăjit prea mult, nu, trebuiau să fie crocanți și galbeni – dacă ieșeau puțin mai bronzați venea sfârșitul lumii. Niciodată n-am înțeles de ce nu îi făcea singură. Bine că ne-am lăsat de prăjeli în urmă cu mulți ani.
Nu erau chiar la un milimetru. 😀
Macar eu nu chinuiam pe altcineva si ii curatam, taiam si prajeam singura 🙂
Nu i-am ars. Nu a ieșit poza în lumina aia, că afară ploua.
ficatei? bleah 🙁
baga si tu ceva cu niste fructe, gen ciorchine de pulpa de porc sau cotlet pe gratar
OK, să te ții!
Ma prinzi numai dupa ora 22 si nu am vooie sa mananc vrei sa imi iasa bube pe limba?:))
Să nu intri astăzi pe blog după ora 12,30. =))
de ce ce avem la cina?:))
Stavrid.