File de somon cu cartofi natur

Nu prea m-a încântat pe mine cum a ieșit somonul înăbușit cu legume la grătar, pentru că nu mă dau în vânt după carnea de somon, așa că m-am gândit să mai încerc o dată, cu o altă rețetă, să văd cum iese.

La fel ca în rețeta precedentă, am luat carnea de somon, de data asta file, am presărat-o cu piper și sare și o felie de lămâie, după care am dat tava acoperită la foc mic, iar când a fost gata am uns-o cu puțin mujdei de smântână și usturoi, doar o idee (că eram în timpul programului), pe carne văzându-se urmele de la lămâie, eu mâncând carnea de pește în general rece.

Mi-a ieșit asta, după ce am răcit carnea cu doar un strop de mujdei, cât să se pătrundă un pic (ce-i drept, nu m-am putut abține și am pus și peste cartofi, la servire):

File de somon cu cartofi natur (și mujdei de smântână cu usturoi)

File de somon cu cartofi natur (și mujdei de smântână cu usturoi)

No, sănătate!

6 Comentarii

  1. cipoc 08 septembrie 2011 la 12:35 - Raspunde

    asta e razbunare pentru fasolea mea?:))

  2. @l!n@ 08 septembrie 2011 la 14:56 - Raspunde

    Helloooo! Pfuai ce m.ai izbit cu reteta asta… Trec si eu pe la tine dupa un an de absenta si ma “primesti” cu pestele meu preferat! Hai sa ne traiesti si sa iti fie de bine!

    • Robin Molnar 09 septembrie 2011 la 07:28 - Raspunde

      Nu m-am schimbat prea mult! Bine ai revenit! =))

  3. spi-oana 08 septembrie 2011 la 15:12 - Raspunde

    te-ai vorbit cu mama? ca si ea exact asta a facut

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.