31 Comentarii

  1. Mihai Todor 14 februarie 2010 la 07:51 - Raspunde

    Mai bine ți-ai lua un steamer dacă nu vrei să gătești în ulei. Costă cam 100 de RON 🙂

  2. STAR 14 februarie 2010 la 10:00 - Raspunde

    @Robin: Unde încape 😀

    • Robin Molnar 14 februarie 2010 la 10:05 - Raspunde

      =D Da, pe dulap sau în cămară. Numai că nu sunt suficient de înalt! =D

  3. xtall 14 februarie 2010 la 10:26 - Raspunde

    =) cartofii ies deliciosi cu sosul de la pui
    (toata chestia sa nu pui prea multi ca pierde din iz)
    Acu nu\’s ce cura de slabire iese ..da e buna =D

    • Robin Molnar 14 februarie 2010 la 10:27 - Raspunde

      =D Da, ieste foarte bine. Mâncarea. Cura? Habar n-am. =D

  4. puiutu 14 februarie 2010 la 11:01 - Raspunde

    sa-ti fie de bine 🙂

  5. TNH 14 februarie 2010 la 17:13 - Raspunde

    Şi te mai miri că nu slăbeşti. Ştiai că chimicalele alea din vegeta (orice marcă) favorizează depunerea de grăsime? Adică cu cât mănânci mai mult şi mai des, cu atât o să fii mai gras. În plus, glutamatul de sodiu conţinut de acestea, pe lângă faptul că stimulează papilele gustative (de-aia îi zice \”potenţiator de gust\”), mai dă şi dependenţă în sensul că pe măsură ce te obişnuieşti să consumi alimente ce îl conţin, îţi va fi tot mai greu să le ocoleşti? =)

    • Robin Molnar 14 februarie 2010 la 17:36 - Raspunde

      =( Nu, nu ştiam. Dar acum că ai precizat, o să încep să mă feresc. =D

      Pe mâine mi-am făcut ouă umplute. Merge? =D

      • TNH 14 februarie 2010 la 17:49 - Raspunde

        Umplute cu ce? Cu maioneză cumpărată? Dacă da, atunci e nasol… :dizzy:

        • Robin Molnar 14 februarie 2010 la 17:52 - Raspunde

          :onoes: Păi nu ştiu să fac maioneză vegetală, aşa că a trebuit să o cumpăr. :onoes: No, nici nu mai ştiu ce să mănânc. T_T Idei, ceva?

          • TNH 14 februarie 2010 la 18:16 -

            Maioneză simplă: pui într-un bol un gălbenuş fiert şi unul crud, un praf de sare şi câteva linguri de muştar. Le amesteci pe astea şi după aia începi să pui ulei. Amesteci cu mixerul, nu cu lingura, că n-are sens să te oboseşti. Dacă pui prea mult ulei dintr-o dată, nu e nicio problemă, cu mixerul se rezolvă. Îţi ia max. 5-10 minute.
            Alte idei: fă-ţi supă de pui fără chimicale. Carne de pui, morcovi, păstârnac, pătrunjel rădăcină şi o ceapă (legumele le adaugi când carnea a început deja să fiarbă). La sfârşit pui sare şi pătrunjel frunze. Dacă vrei poţi să pui şi ţelină, iese super, dar numai dacă ştii sigur că faci un lucru bun. XD (Legumele poţi să nu le scoţi din supă dacă sunt tăiate mic pentru că dau un plus de savoare.)

          • Robin Molnar 14 februarie 2010 la 18:20 -

            =D Sărumâna. Este o reţetă interesantă şi promit să o încerc cât mai curând. =D La felul 2 ce-mi recomanzi? =D

          • TNH 14 februarie 2010 la 18:31 -

            Cumperi de la supermarket un set de pungi pentru friptură, ca alea de la Maggy, dar fără condimente. Într-o pungă bagi pulpe de pui şi cartofi tăiaţi cuburi, condimentezi cu sare şi un praf de piper, piper numai dacă vrei, apoi o dai la cuptor. Dacă ţi se pare carnea prea seacă, data viitoare adaugi puţin ulei. Dacă vrei poţi să o mănânci cu castraveţi muraţi.
            Te rog să observi că recomand mâncăruri simple, care cer puţin efort. :nuu:

          • Mihai Todor 14 februarie 2010 la 20:34 -

            @TNH: Da\’ maioneza nu îngrașă? 😛

          • TNH 15 februarie 2010 la 06:33 -

            Ba îngraşă, dar măcar nu conţine toate ingredientele alea de pe eticheta celei cumpărate, de genul stabilizator, potenţiator, aromă identic naturală, agent de îngroşare, etc.

          • Robin Molnar 15 februarie 2010 la 14:45 -

            =D Mulţumesc. Aşa o să fac. =D

          • Molnar Bianca Andreea 15 februarie 2010 la 03:44 -

            Eu maioneza o fac cu lingura. Si tot atata imi ia 10 min.
            Mai Robin daca vrei ceva bun iti recomand snitele din carne de vitel cu cartofi natur.
            tai carnea, o bati, apoi o dai prin faina, prin oul in care pui sare si piper si apoi prin pesmet. Eu am o craticoiara mica in care pun ulei putin mai mult cat sa fac snitelele sa pluteasca. Vor iesi niste snitele foarte crocante si gustoare.
            Cartofii natur i-am facut in felul urmator: am fiert cativa cartofi in coaja, i-am curatat, i-am taiat in 4 sau in 6, apoi i-am pus intr-o tigaie mai lata si destul de inalta sa se caleasca in putin ulei(foarte putin) pana s-a facut o crusta (nu i-am lasat mai mult de 5-10 min) astfel incat sa nu se sfarame. Am pus foarte putina vegeta si mult patrunjel. Miam miam
            Am mai facut o ciorbica taraneasca cu legume si carne de vitel si acrita cu zeama de varza. Vreau sa zic ca desi eu nu prea mananc ciorbe asta a iesit dumnezeieste. Si am mai facut tocanita de ciuperci cu garnitura de orez. Si bonusul salam de biscuiti. Am gatit sa avem pentru toata saptamana ca noi ajungem destul de tarziu acasa.
            Pofta buna in continuare!

          • TNH 15 februarie 2010 la 06:41 -

            Da, dacă tot s-a apucat de călcat cămăşi, poate să facă şi maioneză cu lingura. Şi dup-aia, să facă apret de-ăla din făină pentru cămăşi, dacă tot vrea să se perfecţioneze. Hihi!

          • Molnar Bianca Andreea 15 februarie 2010 la 07:45 -

            Se mai chinuie el cu faina! Exista solutie pentru apret (am vazut la Kaufland. Si nu e scumpa.
            oricum Robi spor la treaba! =D :kawaii:

          • TNH 15 februarie 2010 la 12:15 -

            Ştiu că e, dar dacă tot calcă rufe şi face maioneza cu lingura, ar putea să şi-l facă singur (apretul), că văd că e pe drumul cel bun. =D =D =D

          • Robin Molnar 15 februarie 2010 la 14:45 -

            =D Păi no, mai trebuie să învăţ să cos la maşină şi să croşetez. =D

          • Mihai Todor 16 februarie 2010 la 06:22 -

            Eu știu să cos la mașină 😛 (știam și să tricotez la un moment dat :whistle:)

          • Robin Molnar 16 februarie 2010 la 14:36 -

            =D Nu ştiu dacă să râd sau să plâng! =D

  6. Mihai Todor 15 februarie 2010 la 08:36 - Raspunde

    @Robin: Bre, ai dat de dracu\’. Sunt curios cum o să îți iasă apretul 😛 Vezi că nu merge să îl înlocuiești cu aracet 😆

    • Robin Molnar 15 februarie 2010 la 14:46 - Raspunde

      =D Nici nu ştiam că se mai poartă cămăşile apretate. =D

  7. ciresica 15 februarie 2010 la 09:19 - Raspunde

    si te mai miri de ce ai fundul mare :whistle:

Dă-i un răspuns lui Mihai Todor Anuleaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.