Piept de pui la grătar cu legume

La prânz am vrut să iau masa la restaurantul de la muncă, dar am stat câteva minute bune și nu m-a băgat nimeni în seamă, făcându-mă să-mi pierd răbdarea. Mi se făcuse așa o poftă de piept de pui la grătar cu legume, de nu vă pot descrie.

Așa că de cu seară m-am dus la Kaufland să-mi iau o tigaie pentru grătar (vă vine să credeți că nu aveam?) și, evident, ingredientele: o caserolă de piept de pui, din care am folosit o jumătate de piept (deci cam un sfert de caserolă, cred), niște legume pentru tigaie la pungă (foarte, foarte bună combinația: cartofi, ceapă, broccoli, morcovi, praz și nu mai știu ce), respectiv niște condiment din ăla 100% natural de la Fuchs pe post de sare (vreo 9 lei punga babană, deci moca). Și am luat și niște cașcaval, că-mi era poftă.

Pieptul de pui l-am tăiat fâșii (se poate lăsa și întreg, chestie de preferințe personale) și l-am pus în tigaia pentru grătar, iar după ce s-a albit un pic carnea pe ambele părți am adăugat și legumele (cam o jumătate de pungă). La final, peste câteva dintre fâșiile de carne de pui am pus niște cașcaval Olanda de la Napolact.

Evident, a ieșit foarte bine (doar nu credeați că mi-am ieșit din mână sau ceva?):

Piept de pui la grătar cu legume și cașcaval

Piept de pui la grătar cu legume și cașcaval

No, poftă bună.

13 Comentarii

  1. Puiu 25 februarie 2011 la 23:31 - Raspunde

    Fi amabil şi spune-mi exact ce scrie pe punga cu legume. N-am nimerit nici de-al dracului o combinaţie care să-mi placă! Nu că aş uza prea tare (spre deloc chiar) cărucioarele de la shitmarket. Am o ‘elementară’ pe lângă casă, da mă seacă cu pungi pline-pline de mazăre şi ceva morcovi. A, şi dacă e la Billa, că asta am destul de aproape ca să merite 😀

    • Robin Molnar 26 februarie 2011 la 12:11 - Raspunde

      Vita Star Country scrie pe punga portocalie (jur că am căutat și amestec de legume pentru tigaie făcut în România, dar n-am găsit). N-are mazăre prin ea sau n-am văzut-o eu. S-ar putea să găsești și la Billa.

  2. Daniela 26 februarie 2011 la 00:03 - Raspunde

    Oooooo, ce bine arata. Cred ca este si bun. Yamiiii! Eu azi am facut un pilaf cam gretos si imi pare rau tare de el . Mi s-a cam aplecat de la el. :(( Am scapat prea mult ulei de data asta si nu trebuia.

    • Mihai Todor 26 februarie 2011 la 00:50 - Raspunde

      Orez cu ulei… Ce risipă :-& E păcat de orez să îl nenorocești cu ulei (sau ceapă) :-&

      • Robin Molnar 26 februarie 2011 la 12:15 - Raspunde

        Ce idee de pastă de ceapă mi-ai dat… =)) Oare să o fac cu maioneză sau cu smântână?

        • Mihai Todor 26 februarie 2011 la 14:04 - Raspunde

          Cu maioneză, că doar ți-ai luat bicicletă ca să o poți da jos 😛

          • Robin Molnar 26 februarie 2011 la 16:35 -

            Da, păi în ritmul ăsta trebuie să-mi iau și o piscină. =))

          • Mihai Todor 26 februarie 2011 la 23:59 -

            Sau ai putea să îți închizi balconu’ și să dai drumu’ la un furtun acolo. O să ai și piscină și acvariu, simultan 😀

    • Robin Molnar 26 februarie 2011 la 12:13 - Raspunde

      Ideea la un pilaf bun este să folosești cât mai puțin ulei, preferabil să nu folosești deloc.

  3. ciresica 26 februarie 2011 la 08:15 - Raspunde

    Arata bine. eu imi mai fac pe gratar si rosii, bostanei, ardei gras si ceapa. Este o combinatie mortala. Imi place la nebunie. Si in plus de asta este si sanatos.

    • Robin Molnar 26 februarie 2011 la 12:21 - Raspunde

      Ardei gras la grătar. Cu gogoșari. Uuuu, vreau. 😀

  4. TNH 26 februarie 2011 la 15:02 - Raspunde

    Din câte am observat, Vita Star e marcă proprie Kaufland, așa că nu ai șanse s-o găsești la Billa.
    Ca o completare, vedeți că pe spatele pungilor cu legume congelate scrie procentul din fiecare ingredient, deci citiți eticheta când cumpărați ceva.

    • Robin Molnar 26 februarie 2011 la 16:36 - Raspunde

      Are șanse să găsească ceva asemănător. Amestecul are broccoli, cartofi, morcovi, porumb, ceapă, praz (destul de puțin) și ciuperci. Fără mazăre.

Dă-i un răspuns lui ciresica Anuleaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.