Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
hmmm….asta are cam multe calorii.
Mai bine fierbeai mazarea, puneai putina sare, putin ulei de masline si puteai spune ca e garnitura. Asa arata ca o mancare scazuta de mazare. :P:P:P
Dacă și curcanul are multe calorii… =))
Tu n-ai mai gatit nimic soramea?
Pai am facut niste ciocolata de casa, rosii umpute la cuptor, placinte pe lespede, pulpe de pui la cuptor, zama de fasui, supa de rosii etc. Nu am facut poze din pacate. Sper sa fac poze la ce fac astazi.
Roșii umplute? Cum îs alea? =))
Mierla ala Grec cu uoua de lira n-ai facut? 😉
Mi-e și frică să intru la ea pe blog. =))
Cum sa fac io sa ma impac cu carnea de cu carnea de curcan tare?
mazare,da,cat mai multa.
Cu ce? =)) Carnea de curcan gătită la foc mic este mai fragedă decât carnea de pui fiert. 😛