Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Arata divin!!!! Cred ca maine o sa mananc si eu asa ceva 😀
Sper. A fost mai bun decât se vede în imagine. 😀
sunt sigura de asta.
😀 Da, știi tu ce știi.
Arata foarte bine! Mie imi place la nebunie pielita aia rumenita de pe pulpe..immm
Da, aia e și favorita mea. 😀
Devine un blog culinar si asta nu e de bine pentru cei care sunt flamanzi si nu stiu sa gateasca :)) Cand o sa invat si eu din astea oare 😀 ?
Păi depinde de data la care te apuci să înveți.
“am pus pulpele la decongelat în apă iar pe la orele prânzului erau deja congelate.” – le-ai pus în azot lichid sau cum? =))
Ups, greșii un pic rețeta. =)) Am vrut să zic decongelate.
Data sau varsta?
Vârsta, clar.
Faci ce faci o dai in gastronomie.,….cred ca iti lipsesc vremurile cand bagai ce voiai si cand vroiai!
Să știi că îmi lipsesc. =))
Mia eu nu am probleme….de genu asta dar sunt atent la ce si cand bag in gura….nu te gandi la proistii:))..adik la vrre-o tata!
Ar fi o prostie să nu bagi. =))
Sau as fi gay sa n-o fac:))
Arata delicios! Cred ca o sa gatesc si eu in curand asa ceva!
Spor la gătit, atunci. 😀
Venim si noi sa mancam eu si Robin ca el tine regim …avantaj eu:))
😀 Poftă bună!