21 Comentarii

  1. ciresica 07 mai 2011 la 20:20 - Raspunde

    Arata divin!!!! Cred ca maine o sa mananc si eu asa ceva 😀

    • Robin Molnar 07 mai 2011 la 20:21 - Raspunde

      Sper. A fost mai bun decât se vede în imagine. 😀

  2. ciresica 07 mai 2011 la 20:22 - Raspunde

    sunt sigura de asta.

  3. Noni 07 mai 2011 la 20:24 - Raspunde

    Arata foarte bine! Mie imi place la nebunie pielita aia rumenita de pe pulpe..immm

  4. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 07 mai 2011 la 20:57 - Raspunde

    Devine un blog culinar si asta nu e de bine pentru cei care sunt flamanzi si nu stiu sa gateasca :)) Cand o sa invat si eu din astea oare 😀 ?

  5. Mihai Todor 08 mai 2011 la 00:00 - Raspunde

    “am pus pulpele la decongelat în apă iar pe la orele prânzului erau deja congelate.” – le-ai pus în azot lichid sau cum? =))

    • Robin Molnar 08 mai 2011 la 00:03 - Raspunde

      Ups, greșii un pic rețeta. =)) Am vrut să zic decongelate.

  6. Tipu' cu RCA Ieftin 2011 08 mai 2011 la 00:24 - Raspunde

    Data sau varsta?

  7. joita lucian 08 mai 2011 la 12:49 - Raspunde

    Faci ce faci o dai in gastronomie.,….cred ca iti lipsesc vremurile cand bagai ce voiai si cand vroiai!

    • Robin Molnar 08 mai 2011 la 13:03 - Raspunde

      Să știi că îmi lipsesc. =))

      • joita lucian 08 mai 2011 la 13:14 - Raspunde

        Mia eu nu am probleme….de genu asta dar sunt atent la ce si cand bag in gura….nu te gandi la proistii:))..adik la vrre-o tata!

  8. ramonika 08 mai 2011 la 18:10 - Raspunde

    Arata delicios! Cred ca o sa gatesc si eu in curand asa ceva!

Dă-i un răspuns lui Tipu' cu RCA Ieftin 2011 Anuleaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.