Alo, sunt eu, spărgătorul tău

Nu știu cum de am uitat de asta, că e important de știut. La Petroșani, hoții din locuințe au început să aplice o tehnică nouă.

Întâi sună de câteva ori la interfon. Dacă nu le răspunde nimeni, fac ce fac și intră în scară. Și se duc la apartamentul unde nu le-a răspuns nimeni la interfon. Și sună și la ușă vreo cinci minute. Dacă nu le răspunde nimeni, cu unelte speciale sparg butucul de la yală și intră în casă, la furat.

No, spuneți și voi, cum ne putem apăra de așa ceva?

10 Comentarii

 1. joita lucian 12 aprilie 2012 la 13:56 - Raspunde

  E jale RObin..si din pacate nu prea ai cum sa te pazesti de ei la noi …am pus supraveghere video toata scara!…si conteaza macar psihologic!

  • Robin Molnar 26 aprilie 2012 la 08:20 - Raspunde

   Cam nasol…

   • joita lucian 26 aprilie 2012 la 11:27 - Raspunde

    Pai in vremuri de criza este dovedit statistic….infractiunile contra patrimoniului …cresc…exponential! deci…cu mare grija!

 2. Carmen 13 aprilie 2012 la 12:44 - Raspunde

  beneficiez de cea mai buna “unealta” antiefractie. am caine. nu-i fioros deloc, e super jucaus, probabil ca s-ar juca pana la epuizare cu hotul (daca ar reusi sa intre in casa), insa latra fara oprire cand suna interfonul sau e cineva la usa, si zic eu ca sperie in felul asta rau intentionatii.

  • Robin Molnar 26 aprilie 2012 la 08:31 - Raspunde

   Depinde. Dacă latră pe un ton ridicat, hoțul o să moară de al atâta râs. =))

 3. Daniel 14 aprilie 2012 la 17:15 - Raspunde

  E mai simplu asa decat sa stea zile in sir la panda, sa faca planuri cu programul celor care locuiesc in acele apartamente.

 4. brontozaurel 17 aprilie 2012 la 15:46 - Raspunde

  Nu-i desteapta tehnica. Eu nu raspund niciodata la interfon sau la usa daca n-am fost anuntata de vizita. Volumul oricum e pus pe zero, deci nici macar nu aud. Insa sigur aud daca cineva incearca ceva la usa, iar in cazul asta m-as furisa pe balcon, as suna discret la politie si m-as inarma cu tigaia (am tigaie serioasa, cu fundul gros, mama nici n-o poate ridica doar cu o mana) si cu toporul si as astepta 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.