Aurel Mândrilă, măcelarul din Timișoara

Proaspăt ieșit de la mititica, supărat că l-a lăsat femeia, probabil după ce a primit sentința la un tratament de lungă durată la pensiune cu zăbrele și santinele, ieri Aurel Mândrilă din Suceava (unii au zis Mehedinți, deci nu știu) s-a gândit să le ia la tăiat pe mai multe femei din Timișoara.

În cursul zilei de marţi, bărbatul a înjunghiat trei femei în Timişoara. Individul, care provine dintr-o familie cu probleme, a fost pus în libertate recent după ce a fost închis tot pentru o tentativă de omor. Nu locuia cu forme legale în Timiş, însă venea periodic, având şi o iubită într-un sat din apropierea Timişoarei.

Sursa

Amu, nu știu să zic dacă violurile din pușcărie sunt suficient de bune pentru ăsta. În fond, a mai fost închis și cred că are rozeta cât un borcan de murături de opt litri.

Mai mult, ținând cont de faptul că n-a avut sânge în el să se ia de un bărbat pe măsură, la fel cum faptul că pe dame le ataca din spate, cred că nu se poate spera la o corijare a apucăturilor sale animalice.

De aceea, cred că până la urmă ar trebui să înființăm un colloseum. În fond, justiția n-ar trebui să însemne pentru animale ceea ce înseamnă pentru oameni. De exemplu, ce justișie s-ar fi putut face dacă ar fi omorât patru femei nevinovate?

De fapt nu, că nu-s chiar așa de extremist, așa că vă întreb pe voi: ce mai poate face societatea cu un individ precum Aurel Mândrilă?

7 Comentarii

 1. Mihai Todor 17 august 2011 la 21:39 - Raspunde

  Ar trebui trimis in exil pe Insula Serpilor, doar cu acel cutit in mana (din cate stiu, acea aschie de pamant nu-i locuita de nimeni) si n-are decat sa-si rezolve acolo frustrarile, in compania faunei locale…

  • Robin Molnar 17 august 2011 la 21:41 - Raspunde

   Mai sunt niște ucrainieni pe acolo… =))

   • Mihai Todor 17 august 2011 la 22:23 - Raspunde

    E bine. Aia se incadreaza la capitolul “fauna locala” 😛

 2. TNH 17 august 2011 la 22:04 - Raspunde

  Tortură, maică, tortură.

  • Robin Molnar 17 august 2011 la 22:08 - Raspunde

   Ce fel de tortură?

   • TNH 17 august 2011 la 22:13 - Raspunde

    Eh, am dat detalii la un alt articol de pe blogul ăsta, dar nu îl mai găsesc acum.

    • Robin Molnar 17 august 2011 la 22:16 - Raspunde

     Păi ai dat mai multe variante de-a lungul timpului, sărumâna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.