Electrosmogul si mediul inconjurator

Ahahahaha. Ahahaha. Ahahahahahaha. Nu pot să cred ceea ce-mi citesc ochilor. Fiți atenți ce spam am primit pe mail, cu subiectul “Electrosmogul si mediul inconjurator”:

Ai dificultati in afisarea paginii? Poti vizualiza acest newsletter online apasand aici.
Esti inscris cu adresa …
 

Smogul Electromagnetic – Intrusul tacut

Electrosmogul si mediul inconjurator

Frances Fox, medium de investigatie renumit in toata lumea, si-a asumat misiunea de a gasi cauza primara care slabeste mintea oamenilor si le afecteaza sanatatea.

In cartea sa “Secretele Matricei” autoarea descrie electrosmogul ca fiind cauza principala a bolilor pe care omul modern le dezvolta. Smogul electromagnetic este atat de coplesitor incat poate “sterge” granitele energetice ale unei case. Casele noastre au structuri in alte dimensiuni, care ne sprijina sau ne blocheaza diferite zone ale vietii. Studiul relatiei dintre spatiile si destinul nostru este vechi de secole si este cunoscut sub numele de Feng Shui, si este practicat cu succes de catre chinezi.

Stergerea acestor granite energetice este ca si daramarea peretilor fizici ai casei voastre, expunandu-va prin acest fel nu doar la intruziunea animalelor – soareci, sobolani, insecte – ci si la hoti. Distrugerea acestor pereti dintre dimensiuni vor lasa usile deschise, permitand patrunderea de gunoi energetic si de energii rauvoitoare. Violenta, boala si sinuciderea sunt doar cateva dintre problemele care se vor amplifica in mod nenatural.

Frecventele electromagnetice – Noul dusman

Bun venit intr-o noua lumea, plina de frecvente electromagnetice si de influenta lor daunatoare asupra insusi fundamentele sanatatii – matricea noastra. Numai pentru ca radiatiile electromagnetice nu se pot vedea, nu inseana ca nu sunt periculoase. Avem noroc ca informatiile despre smogul electromagnetic ajung la public si pe masa guvernelor.
Cu toate acestea, chiar si cu eforturile hotarate si curajoase ale unor grupuri, informatiil despre pericolele smogului electromagnetic inca sunt “noi” pentru cei mai multi dintre noi. Iata doar cateva informatii care sunt disponibile si care reprezinta numai varful eisbergului, in ceea ce priveste gravitatea problemei in toata lumea:
1. In Germania, peste 37.000 de oameni, inclusiv 1000 de cadre medicale au semnatApelul Freiburger prin care se facea apel la guvernul german sa ia masuri in fata problemelor de sanatate din ce in ce mai mari, care sunt atribuite smogului electromagnetic.
2. In Olanda s-a desfasurat un studiu stiintific olandez, Raportul TNO, care intentiona sa dovedeasca inexistenta efectelor smogului electromagnetic asupra tesutului celular uman. Rezultatele au fost complet opuse si i-au surprins pe savanti.
3. Cercetarile arata ca intre 3% si 5% din populatia generala ar putea suferi de efecte ale smogului electromagnetic. De exemplu, in Suedia, 285.000 de oameni (peste 3% din populatie) sunt inregistrati ca avand sensibilitate electronica si primesc ajutor de dizabilitate de la guvern.
(http://www.invisiblehazards.co.uk/ – Referinte de pe pagina web Detect and Protect)

Vă dați seama că sunt oameni care cred în chestia asta? Ce putem spune despre cunoștințele lor, de educație, inteligență și bun simț? Electrosmog, auzi. Hai că e bună asta, m-am distrat copios.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.