12 Comentarii

 1. Florin 24 august 2012 la 08:40 - Raspunde

  Este de condamnat ce a facut badaranul ala dar acum, pe partea celalta, eu daca ma duc in orice tara care infractionalitatea scazuta, tot nu intru in vorba cu strainii pentru ca asa m-a invatat mama.Pe ea oare ce or fi invatat-o parintii?Sa fie draguta si deschisa cu orice persoana?

  • Robin Molnar 24 august 2012 la 08:43 - Raspunde

   Da, pentru că așa este civilizat, să poți interacționa de la egal la egal cu orice persoană, fără să-ți fie teamă că ai putea păți ceva rău.

 2. Anonim 24 august 2012 la 12:23 - Raspunde

  Ce sa faca amaratii astia din politie, odata a venit o haita de politisti la mine sa ancheteze un furt, de prosti ce erau unul din ei si-a pierdut cheile de la casa la mine in curte. Vai de capul lor de idioti. Normal ca astia au frecat menta in acele cazuri anterioare. Daca era vreo ruda de parlamentar,senator agresata in maxim 1 zi era deja in puscarie ala.

 3. Emil 24 august 2012 la 21:54 - Raspunde

  E o prostie ce propui tu, sincer iti spun. Si nicaieri in lume asta nu se face. Cum sa faci 24H de inchisoare? Vina este in primul rand a ei, ca s-a urcat cu ala in taxiu.

  • Robin Molnar 26 august 2012 la 22:24 - Raspunde

   Dacă ești dubios în SUA și nu știi să le spui ce cauți în gară, te iau la secție pentru identificare. Identificarea durează între 2 și 24 de ore.

  • Cristina 13 aprilie 2013 la 01:42 - Raspunde

   Nu este o prostie. Nu au ce cauta dubiosi in aeroprt, gara , statii, etc. Si asta se intampla de 20 de ani. Iar vina este a tuturor romanilor care permit ca o astfel de tara sa fie asa. Tot ce se intampla rau aici este vina noastra. E vina noastra ca nu ne e bine si ca le facem rau celor ce vin la noi. Noi facem aceasta tara. Tot ce s-a intamplat si se intampla rau aici e vina noastra. A mea si a ta , ca nu luptam pana reusim cu totii sa schimbam ce e gresit. Si nu realizam ca urmeaza copiii nostri sa aiba aceeasi soarta intr-un fel sau altul. Sau mult mai rau.

   • Robin Molnar 13 aprilie 2013 la 08:12 - Raspunde

    Oare, intr-o zi, ne vom mobiliza?

    • Cristina 13 aprilie 2013 la 16:13 - Raspunde

     Eu m-am gandit sa incep acum sa ma mobilizez:
     http://yurikamasuno.blogspot.ro
     nu stiu inca daca am procedat bine numind asa blogul dar pentru mine in acest moment ea reprezinta ultima picatura care ma face sa incep sa actionez.

     • Robin Molnar 15 aprilie 2013 la 13:38 -

      Nu știu dacă e OK să folosești numele victimei pentru un blog. Familia, în special, ar putea fi afectată negativ de aceasta.

 4. Cristina 15 aprilie 2013 la 16:01 - Raspunde

  Am schimbat numele si adresa blogului: http://romania-se-schimba.blogspot.ro/

  • Robin Molnar 16 aprilie 2013 la 08:00 - Raspunde

   Corect. Așa nu cred că mai deranjează pe nimeni.

   Offtopic: Lasă câte un rând liber între paragrafe, ca să fie mai ușor de citit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.