Nu mă-nnebuni nea Nicu…

Ştiţi că eu sunt un tip rezonabil, până se găsesc unii să îmi aibă treaba şi să mă ia de prost şi atunci ripostez elegant şi cu precizie chirurgicală! După cum am anunţat deja, în seara asta va avea loc o execuţie în direct. Este execuţia celor de la Janis Stuf, sau a celor ce, în comentariile de aici, pretind că sunt în legătură cu bodega respectivă!

Aşadar, să le luăm pe rând, ordonat, că de aia sunt un tip imposibil de inteligent şi deloc modest, aşa cum îi şade bine unui cocoş! Deci, se dă următorul comentariu:

dragule , tu nu esti bulangiu! esti doar strain de ideea de carciuma "promiscua" (ai fost vreodata in fostu music pub, btw?), si in ruptu capului nu pricep de ce nu mergi matalutza in locuri mai aseptice, ca nu esti deoc genul Janis, local de nisha…aaaa, poate pt ca acolo e ceva mai scump, iar gagicile mai neprietenoase(sau, ma rog, mai putin..boeme)?retoric.uite,iti dezvalui un mic secret: nu au voie sa ridice nimic de pe jos, in timpul programului!ba mai mult, clientii sunt incurajati sa arunce pe jos popcornul ce le prisoseste…greu, nu?…si mai esti si al naibii de incapatanat. chiar nu intelegi ca nu exista bere cu 4, 41 de lei, decat pe blogul tau curat?! ursusul la sticla e 4,9 lei, pret rezonabil, ca toate preturile de acolo.halba e 3,9, iar la metru vine 3,5…of, of

Să tranşăm problema, că de azi dimineaţă umblu cu barda ascuţită după mine prin oraş!

1. Promiscuă? Mai promiscuu decât Barock-ul, unde am petrecut vreo 12 ani, apropo, nu există. Îmi vorbeşti mie de promiscuitate? Auzi, tu ai citit broşurica aia numită Dex? Ia vezi ce scrie şi povesteşte-mi cam ce părere au clienţii voştri când vă îndoiţi de moralitatea lor. Ba, chiar şi eu sunt client, şi no, nu am probleme cu moralitatea. Mă ţin de ea ca de scai! Vrei promiscuu? Ia d-acia promiscuu! Fără număr, vorba lui Kafka.

2. Când îmi spui că în alte locuri gagicile sunt mai neprietenoase, exagerezi un pic. Ba chiar o dai pe extrema cealaltă, adică spui ceva de genul: "Fraiere frigid, hai la noi, că aici avem cele mai prietenoase gagici!". Mie îmi sună cam a trafic de carne vie. Da, aici eşti chiar promiscuă, matroana mea.

3. Nu au voie să ridice nimic de pe jos, ba chiar clienţii sunt încurajaţi să zburde prin jeg, că deh, aşa e boem. Uită-te bine pe site. Eu sunt un tip boem, după poezii, muzică, băutură, sentimente şi trăiri. Mai boem de atât nu se poate! Jegul nu este boem. Dezordinea, în schimb, este.

4. Uşa aia de la buda de la etajul 2 e de-a-m-pixulea. Hai să-ţi vând un pont. Dacă vreţi să faceţi atmosferă pe penisurile clienţilor, de ce nu faceţi din sticlă peretele pe care sunt pişoarele? Măcar să se ştie. Hai că io mi-s parţial ungur şi cam de la ţară, deci mie îmi convine, dacă înţelegi aluzia mea grosolană şi deloc subtilă. Atâta, doar, că no, dacă e să fie show, atunci să fie până la capăt. De ce nu puneţi pişoarele direct în sală, să nu ne mai obosim să intrăm până la baie. Ba, chiar, am o idee mai bună! De ce nu puneţi WC-urile direct lângă bar, că no, nimeni nu are nimic de ascuns. Plus că mie îmi plac piersicuţele epilate şi mi-ar fi mult mai uşor să aleg, dacă mă înţelegi! Hai, că nu e nicio subtilitate!

5. Cât e berea? 4,9? Ete, aici scriu cu frişcă pe colivă. Hai "La mulţi ani!". Uită-te pe bonuri!

Incredibil! Am bonurile! V-am tranşat elegant, nu? Ştii de unde le am? Din colecţia mea de bonuri minune, că nu se ştie niciodată când îţi trebuie, mai ales în caz de toxi-infecţie alimentară sau ceva. Ba chiar am păstrat şi biletele de la RATUC. Pentru că fiind un tip imposibil de inteligent, îmi calculez bugetul necesar în frumosul municipiu numit Cluj, care a avut bunăvoinţa să mă adopte. Ia uite!

Neclarităţi, ceva? Am băut nişte bere Ursus la sticlă, şi apoi la halbă. Bonul ăla de 10 lei e prima parte, că mi-am primit berea în rate (ain’t life a bitch?) fiindcă dozatorul vostru cel promiscuu s-a blocat. De fapt am plătit 30 de lei pentru 7 halbe şi încă 2 lei pentru restul de două, dacă e musai să fiu absolut explicit! Da, le luasem la metru. Şi mi-au picat bine, mersi de întrebare!

Dragilor, eu spun să o lăsaţi aşa cum spun eu şi să nu mă mai faceţi să-mi pun mintea cu voi. Pe bune, nu e o idee bună să mă faceţi să-mi pun mintea cu voi. Pe bune. Ştiu că aveţi sadvişuri mişto, cafeaua este OK, preţurile sunt mici, şamd. Nu zic nu. Servirea este OK. Dar atitudinea faţă de client este greşită!

Dragă domnişoară, admit faptul că ai tact, de unde rezultă o puternică doză de inteligenţă, de aceea te rog să îmi spui, în mod rezonabil şi prietenesc, cu ce greşesc. Admit că, în genialitatea mea tumultoasă, am, uneori, momente de prostie monumentală. De aceea te rog să fii mai bună decât mine şi să-mi arăţi unde greşesc. Eu am făcut asta deja, pentru voi. Oricum, îţi mulţumesc anticipat. Ba chiar cred că ne-am putea întâlni şi la o cafea, pe teren neutru, evident! Cred că s-ar vedea cine este rezonabil.

20 Comentarii

 1. 314ra2 16 noiembrie 2009 la 18:03 - Raspunde

  👿 [b]ROFL[/b] 👿

  prea misto tinere proletar

  👿 [b]ROFL[/b] 👿

  • Robin Molnar 16 noiembrie 2009 la 19:22 - Raspunde

   :woohoo: Mă bucur mult că ţi-a plăcut! 😆

 2. janis 16 noiembrie 2009 la 18:07 - Raspunde

  cum stai cu constiinta in seara asta, haiduc de valea jiului? pt ca tocmai am dat afara vreo 3 persoane, gratie tie…nu era nevoie sa-mi arati bonurile (btw, God, cati ani ai, de pastrezi bonuri?!am cateva vecine octogenare care fac acelasi lucru..doar ca ele nu-si amintesc de ce…), ca recunsoteam eu.s-a intamplat un lucru aparent neverosimil, dar iti jur pe onaorea mea de hippiot modern ca asa este: ursusu la sticla a fost d ela bun inceput 4,9 lei, pe toate meniurile, doar ca niste imbecili au trecut in casa de marcat 4, 4 lei!!! nu-ti iamginei cam cate mii de sticle am dat cu 50 de bani mai putin..si cum datorita tie am rezzolvat problema, ai negresit vreo 5 beri puse la rece!de la a sasea incolo pt tine va fi tot 4,41(sic!)lei sticla, jur!..in rest, o s aincerc sa-ti raspund maine, desi cu tot cinismul de care sunt in stare, iti spun ca nu obisnuiesc sa-mi devorez clientii…seara faina! p.s.daca ai 5 minute, poate citesti \”de ce janis\”, de pe site…p.p.s.crede-ma,nu e jeg. e doar dezordine, calculata, urmarita.te invit intr-o dimineata sa vezi cum se face curat…pt cultura ta generala, paltesc cam 80 d emil pe luna pt curatenie, in toate locatiile, din care jumate pt stuf…nasol, nu?

  • Robin Molnar 16 noiembrie 2009 la 19:33 - Raspunde

   😆 Bună seara şi bine aţi venit pe acest blog ordonat şi curat. Sau, mai bine zis, salut. 😆

   Să le luăm pe rând.

   1. Cu conştiiţa stau foarte bine, mersi de întrebare. Ba chiar mi se pare corect. Pentru că ei taxau clienţii cu 5 lei (am scris asta deja în articolul celălat). De unde rezultă, extrem de clar, că băgau bani în buzunar de la fiecare bere. Şi eu aş fi făcut la fel, fiindcă mi se pare o chestie de bun simţ şi de onoare.

   2. Am 27 de ani. Pentru omor. (este) Gluma mea tâmpită favorită legată de vârstă. Celaltă este: Mă cheamă Robin. Ca pe robin Hood. ha ha ha ce haios sunt! 😀

   3. Mersi fain. Guinness beau. Dacă nu se poate, mă mulţumesc şi cu 4 Ursus Black şi o cafea mare, dulce şi cu lapte. :whistle:

   4. Îmi place cum ai explicat, personal şi direct, "[url=http://www.janis.ro/de-ce-janis.html]De ce Janis[/url]".

   5. Nu e nasol. E logic. La cât produce trebuie să şi consume. 😉

   Oricum, sunt extrem de surprins… ❗

 3. 314ra2 16 noiembrie 2009 la 18:28 - Raspunde

  Hat off to janis. La mai mare janis.

  PS: neasteptat de rapid raspunsul.

  • Robin Molnar 16 noiembrie 2009 la 19:34 - Raspunde

   🙂 Toată stima şi tot respectu pentru intervenţia exemplară! 🙂

 4. Mihai Todor 16 noiembrie 2009 la 19:08 - Raspunde

  Foarte tare dom\’ne 😆 Ai o bere de la mine pentru articolul ăsta!

  PS: Nu credeam că mai există persoane care să păstreze toate bonurile 😆

  • Robin Molnar 16 noiembrie 2009 la 19:36 - Raspunde

   😆 Da, mersi, mersi. Ar fi fain să o bem, totuşi, împreună. Ca nişte adevăraţi boemi. 😉 Ah, da, eşti la Bucureşti. Asta este! Naşpa. O să-ţi trimit poze. 😀

 5. janis 16 noiembrie 2009 la 19:30 - Raspunde

  deci, robin draga (deja mi-esti drag, zau!), ai deja 6 beri moka!…iar chestia cu pretul la ursus e lesne verificabila: taman asa scrie pe meniul de deasupra(tuturor barurilor), si poti fi sigur ca nu e falsificat, dupa jegul dupe el, desigur…

  • Robin Molnar 16 noiembrie 2009 la 20:12 - Raspunde

   😆 Pentru că ai tact (cred că te-am confundat cu o fată, nu ştiu de ce, îmi cer scuze) îmi dau seama că ai şi un IQ măricel. La faza asta merg pe încredere. 😆 Adică no, la cât am \”citit\” atunci eram prea orbete să mai şi văd ce scrie. 😆 Măcar sunt sincer! 😆

 6. Anonim 17 noiembrie 2009 la 18:42 - Raspunde

  am trait si eu o vreme in petrosani! oras frumos dar care devine tuciuriu si cenusiu cand citesc ceea ce pretenzi ca se numesc articole. inca ceva, nu mai numi poezie zgarieturile pe hartie. in rest, toate bune si spor la treaba!

  • Robin Molnar 17 noiembrie 2009 la 18:50 - Raspunde

   😆 Atunci nu mai citi! N-aş vrea să-ţi întunec ziua! 😆

 7. Anonim 17 noiembrie 2009 la 19:23 - Raspunde

  o sa mai citesc si asta pentru ca, mai orice motor de cautare, cand vreau sa dau de petrosani, iti scoate blogul la iveala B)! Asta inseamna ca te pricepi la treburile astea! apreciez raspunsul neagresiv la comment-ul meu! salutari!

 8. Anonim 26 noiembrie 2009 la 11:55 - Raspunde

  cu paranoia-nainte!

  • Robin Molnar 27 noiembrie 2009 la 04:17 - Raspunde

   😆 Fii fără griji. Ascult sfaturile anonimilor de pe net. 😆

 9. janis 28 noiembrie 2009 la 14:32 - Raspunde

  so, cand vii dupa beri?

  • Robin Molnar 28 noiembrie 2009 la 17:55 - Raspunde

   😆 Chiar și în seara asta sunt disponibil. Uite, folosind acest [url=http://www.robintel.ro/index.php/contact/robin-molnar.html?catid=12]formular de contact[/url] poți să-mi spui cum și când vrei să ne întâlnim. 😉 Desigur, asta presupune și că îmi asiguri integritatea corporală. 😀

 10. janis 29 noiembrie 2009 la 02:36 - Raspunde

  crede-ma , la cat de hetero is(naspa, crede-ma!), integritatea ta e mai mult decat sigura…

  • Robin Molnar 29 noiembrie 2009 la 08:12 - Raspunde

   😆 Nu la asta mă refeream, dar no… :woohoo:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.