Oameni mirobolanți

Mie îmi plac bloggerii și jurnaliști care fac reclamă la 10,000 de produse, dar nu le achiziționează pe niciunele. Îmi place “verticalitatea” asta a lor: toate produsele sunt bune, toate gadgeturile le plac, toate serviciile sunt premium.

Să știți că n-aș fi scris despre asta, dacă în ultima vreme n-aș fi observat din ce în ce mai mulți oameni vorbind despre produse sau servicii pe care nu le înțeleg. Zoso vorbește despre unii aici, dar în cadrul unei discuții mai ample pe care urmează să o avem în curând despre un anume serviciu, voi vorbi despre alții.

Și chiar cred că se merită precizat: Ymens nu este un serviciu de cloud/ în cloud, cel puțin nu în accepțiunea modernă. Sigur, nu înseamnă că este rău, nu spun asta. Din contră, s-ar putea să fie chiar bunicel. Dar nu este clud hosting sau cloud computing, ci este o formă de Software As a Service în cloud. Și nici BRD nu e chiar crema bankingului.

Da, am scris și scriu și eu și încă voi mai scrie tot felul de advertoriale, nu sunt un sfânt. Dar, de exemplu, am scris un advertorial despre Canon SX 120IS? Am scris. Mi-am luat unul din banii mei? Păi, mi-am luat. Sau am scris despre cauciucuri de iarnă? Am scris. Mi-am luat, respectând principiile pe care le-am enunțat? Da, firește că mi-am luat. Asta așa, la prima strigare.

Așadar, mai ușor cu lauda ponosită. Numai zic.

2 Comentarii

  1. joita lucian 31 octombrie 2012 la 23:49 - Raspunde

    Apropo de aprate canon…mi-am achizitionat un 5d mark III este de vis….am dormit cu el in pat!

    • Robin Molnar 05 noiembrie 2012 la 07:59 - Raspunde

      Să-l folosești și să-l stăpânești sănătos!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.