Produsele Ro Group

Produsele Ro Group sunt proaste. Produsele Ro Group sunt senzațional de proaste, iar mâine îmi voi începe dimineața scriind o frumoasă epistolă către ANPC, Kaufland și Rompetrol cu privire la faptul că produsele importate de Ro Group nu corespund tehnic specificațiilor de pe ambalaj.

Astfel, de la Kaufland mi-am luat o ladă frigorifică de 32 de L. Merge foarte bine, nimic de zis. Doar că autoturismul meu n-are decât un slot de brichetă, așa că tot de acolo mi-am luat și o triplă cu trei sloturi de brichetă, USB și prelungitor, sculă chinezească importată de către Ro Group.

Pe ambalaj scrie că duce până la 12A. Asta înseamnă 144 de wați (la 12 volți, cât are priza de la brichetă). Ei bine, nu duce nici jumătate. Pentru că am încercat să pun lada frigorifică certificată la 47 de wați (4A la 12V), iar mufa triplei scoate fum cu pericol de incendiu. Deci din 12 A declarați pe ambalaj, la 4 A este nasol. Periculos, obscen și cu risc de vătămare corporală, cam atât de nasol. Am scos mufa topită din brichetă cu degetele goale și m-am ars tot. Altfel, se încingea tot și lua foc plasticul de pe bord…

Spumegând, având nevoie de o triplă funcțională, am intrat în prima benzinărie  ce-mi era la îndemână, un Rompetrol de prin Râmnicu Vâlcea, și am luat o altă triplă cu prelungitor, fără USB, tot pentru 12 A, tot importată de Ro Group.

Amu, mufa nu se topea, deși s-a deformat un pic la un consum de 47 de wați (timp de câteva secunde), dar firul era în pericol să ia foc, încălzindu-se, nefiind suficient de gros pentru a duce așa un consum (micuț), ceea ce iarăși m-a înfuriat până peste toate.

De aceea, în miile de kilometri parcurse prin țară în acest concediu, cu zeci de ore de condus, eu am ascultat la radio, fiindcă nu puteam lăsa mâncarea să se strice în lada frigorifică, or eu nu pot să iert așa un chin, că numai muzică penibilă este pe toate posturile, în timp ce unii oferă ca bonus și niște bufoni enervanți ce mă tentau să calc accelerația și să iau în vizor primul plop mai gros…

În fine, eu m-am lecuit de produsele Ro Group. Mi se rupe că o să-mi primesc banii înapoi. Produsele nu corespund specificațiilor tehnice, iar cineva trebuie să plătească pentru asta.

4 Comentarii

  1. Marius 07 iunie 2012 la 02:16 - Raspunde

    hmm, ro group? n-am auzit de ei..probabil de aceea suuunt atatea probleme…

  2. joita lucian 08 iunie 2012 la 11:16 - Raspunde

    Pai cam ce ai vrea sa se vanda in Kufland….produse de exceptie!?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.