Prostia nu doare

Am certitudinea că prostia, mârlănia şi nesimţirea nu dau simptome dureroase, nu de alta dar văd în fiecare zi cum câte un idiot cretin frustrat şi dezaxat îmi are treaba şi începe să mă înjure în mod gratuit.

Că aşa ştiu ei să se comporte. Se simt puternici şi se termină în chiloţi  ca ultimii virgini când înjură pe cineva în mod gratuit. Se simt puternici şi împortanţi, canaliile, gândindu-se: "Ce l-am înjurat pe fraier!" şi binecuvântarea ignoranţei nu-i lasă să vadă ce penibili sunt.

Bă zmeilor, nu e vina mea că o aveţi mică şi moale, că vă înşeală femeia, că aveţi un job naşpa la cărat moloz, că nu aveţi credit pe cartelă sau că nu aveţi prieteni. Voi sunteţi de vină pentru asta că în loc să faceţi ceva productiv cu viaţa voastră o ardeţi aiurea  pe net. Get a life, morons!

Nu prea mi-a fost dat să văd pe bloguri străine astfel de manifestări, poate pentru că ai lor au învăţat că locul lor este la colţul măgarilor, acolo unde numai rataţii stau. Ultimul exemplu este de astfel de dobitoc, că altfel nu am cum să-l numesc, este:

Sper să nu mă citească şi să nu mai dea pe aici pentru că nu am nevoie de astfel de cititori. Sper să realizeze că este o nulitate şi că are nevoie de lesă când intră pe internet. Dar nu cred că se va întâmpla, pentru că el este deştept ca tămâia şi înţelept ca lămâia. Bineînţeles că bunul simţ este o noţiune străină. Asta ca să nu mai spun nimic de bunele maniere.

Democraţia nu presupune libertatea de a-ţi bate joc şi de a te manifesta ca un idiot.

2 Comentarii

  1. Ana 28 martie 2009 la 01:35 - Raspunde

    Ar fi bine daca ar putea sa-i provoace chinuri groaznice 👿 insa, din pacate, lucrurile nu stau deloc asa. Nu degeaba sunt nesimtiti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.