11 Comentarii

 1. Mihai Todor 15 noiembrie 2010 la 01:56 - Raspunde

  😆 Alea-s tăieturi, bre? 😆 Stai liniștit că nu o să îți iasă mațele pe acolo 😛

  • Robin Molnar 15 noiembrie 2010 la 09:14 - Raspunde

   Nu contează, de fapt, adâncimea, ci faptul că m-am accidentat într-un mijloc de transport comercial. =)

 2. Anonimă 23 august 2011 la 10:05 - Raspunde

  Am incercat sa plec din Autogara Dasler din Deva spre Dobra cu cursa de ora 07 in data de 23 August 2011(am ajuns sa-mi fie dor de vremurile cind numeam aceasta zi “Mindra zi a libertatii”). Sperantele mele au fost desarte. Autobuzul a plecat gol de undeva de aiurea, degeaba am asteptat cu bagaje grele la peron, singura, in imposibilitatea de a cutreiera autogara in cautarea numitului mijloc de transport. Am urcat la etaj, la un fel de ghiseu, unde o “muratura” m-a privit ca pe un vierme si cu greu a binevoit sa-mi arunce citeva vorbe, vadit iritata ca am indraznit s-o deranjez din meditatie. De acum inainte ma voi feri de a mai incerca sa circul cu aceasta firma. Din fericire Deva mai are inca 2 autogari, din care una la numai 200 de metri distanta.

 3. Doru 05 martie 2012 la 15:09 - Raspunde

  Referitor la unii angajati!
  Nu respecta programul stabilit,ultimele curse care sunt la orele 23.40 ori pleaca la 23.30 ori nu mai pleaca deloc,mai ales in weekend !
  Nu mai vorbesc de masini,sunt sub orice critica,majoritatea au fost casate sau au fost masini de transport marfa si s-au facut ptr.calatori…
  Pretul biletelor tot creste dar calitatea lasa de dorit…RUSINE…

 4. rudolf 14 martie 2012 la 11:58 - Raspunde

  Pai acuma te poti duce cu trenul ca e si mai ietin si mai confortabil.
  Uite orarul aici: http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-hunedoara-deva

 5. Mariana 31 august 2014 la 14:07 - Raspunde

  Rusine este o mare umilinta pt oameni tovarasi soferi vb fffffffff urit rusine sa le fie !

 6. cucu 28 iulie 2015 la 09:08 - Raspunde

  transportatorul dasler srl iti ofera momente de neuitat pe ruta Deva-Hunedoara. pe o vreme caniculara este o adevarata AGONIE sa ajungi la destinatie intr-un autobuz care fierbe la 50 de grade. trapa nu este functionala iar la interpelarile calatorilor: “domn sofer dati drumul la aer ca murim aici!” se raspunde cu un dispret enorm: “nu muriti dă-vă dracu’!” pentru ca nu cunoastem numele soferului care a dorit sa ramana “anonim” va facem cunoscut numarul masinii mortii: HD 10VUT. recomandam si Consiliului Judetean Hunedoara care a dat autorizatia transportatorului sa-si trimita oamenii pe teren cu un scop precis nu doar la plimbare!

  • Robin Molnar 28 iulie 2015 la 09:13 - Raspunde

   Numai cu cei de la OPC puteți rezolva. A luat RATB București amendă, BV Dasler n-are nicio șansă. Consiliul Județean nu are niciun interes să rezolve, ei au dat licența de transport, nu știu cât de legal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.