18 Comentarii

  1. Florin Goanta 01 martie 2011 la 12:44 - Raspunde

    Extrem de util acest post!

  2. Amy 01 martie 2011 la 13:33 - Raspunde

    Multam Robin :*

    • Robin Molnar 01 martie 2011 la 14:30 - Raspunde

      Io mulțam. Dacă nu făceați voi poza, nu credeam că e atât de groasă.

  3. Ady 01 martie 2011 la 18:51 - Raspunde

    He he…Promit sa testez cu prima ocazie ! 😉

  4. Ana 01 martie 2011 la 20:47 - Raspunde

    Laboratorul de chimie… din bucatarie 😀

  5. Daniela 02 martie 2011 la 01:28 - Raspunde

    dar nu numai smantana contine gluten. in ziua de azi cam toate produsele contin gluten si nu e prea bine.

    • Robin Molnar 02 martie 2011 la 08:17 - Raspunde

      Știm. Doar că smântâna nu ar trebui să conțină gluten.

  6. cosmin 05 octombrie 2012 la 19:35 - Raspunde

    f util .GOD BLESS YOU

  7. Ion 22 mai 2016 la 23:18 - Raspunde

    Adica tarani adauga faina in smantana lor? :)) sau cum e? ca nu mai inteleg nimc la cat de explicit ai fost.

  8. Laura 23 mai 2016 la 08:55 - Raspunde

    Esti sigur ca glutenul schimba culoarea iodului? De exemplu sfecla rosie isi schimba nuanta in functie de ph, nu de gluten. As vrea o explicatie chimica ca sa cred, nu doar o analogie care poate fi falsa. Oricum, prefer produsele de la tarani decat de la Napolact.

  9. Claudiu 13 decembrie 2016 la 15:45 - Raspunde

    Eu am incercat pe o smantana cumparata de la un taran care aduce la servici, este fara nici un adaos de faina, exact cum apare in poza cu smantana de la Napolact.

Dă-i un răspuns lui Robin Molnar Anuleaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.