4 Comentarii

 1. Marius 03 octombrie 2012 la 12:40 - Raspunde

  Frumos din partea lui dupa parerea mea. Insa pe multi ar fi putut deranja acest fapt, dar personal consider, ca asa cum era precizat si in text, este mai bine asa, decat sa te sperii si sa tragi dintr-o data de volan. Multi ar putea sa faca la fel.

 2. joita lucian 03 octombrie 2012 la 14:05 - Raspunde

  Eu urasc genu asta de agrwsiune in trafic…da frate flash de la o distanta ..rezonabila..dar nu ma impinge de la spate…mai ales unu fara experienta ar putea sa se piarda in astfel de situatii..

  • Nautilus 04 octombrie 2012 la 11:11 - Raspunde

   Cu ceva vreme în urmă, un gigel mergea cu Golful lui V pe un DN, când apare un dorel din urmă cu Loganul. Flashuri, semne prietenoase cu degetul mijlociu, dat din labe ca o maimuţă isterică, claxoane şi în cele din urmă dorelul reuşeşte să depăşească Golful şi să se bage în faţă, unde trânteşte câteva frâne (echivalentul mecanic al degetului mijlociu).

   Gigelul cu Golf ştiind cu ce soi de lighioană are de-a face se plasează calm în spatele Loganului şi începe să accelereze uşor. Dorelul cu Logan, să se lase el mai prost şi depăşit!?.. începe să accelereze şi el. Din ce în ce mai tare. Doar nu se va lăsa el depăşit de cocalarul ăla cu Golf. Şi mai tare. Până vine o curbă strânsă şi ambele maşini intră în ea cu 140 km/h. Golful, perfect stabil la viteză, trece. Loganul, care subvirează la fel de urât ca bătrâna 1300, a tăiat curba şi s-a dus direct, peste sensul opus, în decor pe câmp.

   ~Nautilus

  • Robin Molnar 09 octombrie 2012 la 08:17 - Raspunde

   Era departe, cred că la un kilometru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.