Nelămuriri crase

 1. Au oamenii încredere în onestitatea unui hoțoman?
 2. Își imaginează oamenii că dacă Ponta i-a mințit pe unii foarte deștepți, lor o să le spună adevărul? Tot adevărul? Numai adevărul?
 3. Acceptăm să fim conduși de un hoț?
 4. Putem cădea de acord că un stat constituțional precede generația actuală și că trebuie s-o și urmeze?
 5. Dacă admirăm atât de mult Germania, de ce nu ne luăm un pic după ceea ce ne spun ei?
 6. Băsescu trebuie să plece, dacă asta decide poporul pe 29 Iulie. Dar de ce trebuie să distrugem instituțiile statului de drept?
 7. Curtea Constituțională este obligată să respecte deciziile constituționale luate de Guvern, Președinție sau Parlament? De ce? Că CCR nu este sub niciuna dintre aceste instituții.
 8. Cetățenii români din țară de oriunde au dreptul de a vota. Pentru că sunt cetățeni români, de aia. Atunci, de ce nu le facem secții de votare ca lumea?
 9. Unul de la USL spunea că pentru vot putem să aplicăm nu știu ce metodă, să voteze un cetățean pe secundă. Mai spunea că în trei ore, un milion de români pot vota. Cu cine a făcut respectivul matematică? Și de ce? O oră are 3,600 de secunde, deci în trei ore pot vota puțin peste 10,000 de persoane. În 24 de ore, nu paisprezece ore cât sunt deschise secțiile, pot vota, presupunând că se votează o dată pe secundă, maxim 84,000 de oameni. Ce căuta idiotul la TV?
 10. De ce nu vrem noi să ascultăm un pic vocea fraților noștri români din afară? Oare de ce nu vor vota majoritar pentru suspendare? De proști sau, din contră, de dezghețați?
 11. Vorba lui Tudor Galoș: politicienii ăștia ne-au făcut de râs mai tare decât toți hoții și toți găinarii din Europa. Oare ce părere aveți?
 12. Am ajuns să mergem pe principiul “Minte-mă în gura mă-tii că te mint și eu”? Trebuie să-l dăm jos pe Băsescu că vorbește urât și jignește oamenii, dar să sărim peste constituție și să-l punem pe unul care minte frumos? De ce?
 13. Nu deranjează pe nimeni că vor ajunge să voteze, pe lângă cetățenii cu drept de vot, și bolnavii mintal, morții, minorii, prietenii imaginari și fantomele Crăciunului trecut?

4 Comentarii

 1. joita lucian 17 iulie 2012 la 16:17 - Raspunde

  La clasicul de ce iti raspund eu ca suntem o tara de prosti si usor de manipulat!

 2. Mihai Todor 20 iulie 2012 la 13:28 - Raspunde

  Presupun că ai citit știrile, nu? 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.