8 Comentarii

 1. brontozaurel 10 octombrie 2012 la 20:17 - Raspunde

  Depinde de stapan si de cum l-a crescut. Daca-s educati cum trebuie, nu sar decat la comanda, altfel sunt foarte relaxati, ca de altfel mai toti cainii mari. Dar chestia e ca daca nu stii cum stau lucrurile aici, atunci e bine sa pastrezi distanta. Sunt caini mari, puternici, cu reflexe excelente… perfect echipati sa te faca franjuri.

  Am un vecin care are doi. Mari. Si ii lasa liberi. Da’ n-au nici o treaba, sunt atat de calmi…

  Singura chestie dubioasa patita cu unul a fost ca… mi-a lins fundu’ 😆 Nu glumesc. Se juca prin parcarea la Billa, l-am vazut ca-i linistit, am trecut pe langa el si eu linistita, aud deodata un “Rocky, vino inapoi, f*tu-ti Dumnezeii…” si simt ceva ud pe fund. Venise frumos dupa mine, isi bagase botu’ pe sub fusta si se apucase sa ma linga. Si dupa aia, cand m-am intors la el, dadea din coada si se uita asa vesel si nevinovat… m-a bufnit si pe mine rasu’, ca era clar ca agresiv nu era…

  • Moga Florin 12 octombrie 2012 la 09:48 - Raspunde

   “…nu sar decat la comanda, altfel sunt foarte relaxati, ca de altfel mai toti cainii mari. ”

   Tocmai de asta ajungem aici, că la fel gândesc toţi, că sunt nişte jucării blânde. Oameni buni, cânii ăia au atacul în sânge, sunt agresivi prin natura lor, faptul că nu au atacat pe nimeni până la o anumită vârstă nu înseamnă nimic, oricând pot sări la gâtul unui copil din te miri ce motiv.

  • Robin Molnar 14 octombrie 2012 la 21:22 - Raspunde

   Era în călduri, sărăcuțul de el. =))

 2. brontozaurel 10 octombrie 2012 la 20:28 - Raspunde

  Mda, se pare ca in cazul asta proprietarul isi punea cainele sa atace lumea si copilul n-a fost primul muscat. Caz in care sper ca si a ramas fara caine si ca nu va mai avea dreptul sa detina altul.

 3. brontozaurel 12 octombrie 2012 la 14:18 - Raspunde

  Ho, ca n-am zis ca-s blanzi de la natura. Am zis ca daca sunt educati cum trebuie, chestie care nu-i usoara si pe care nu-i in stare s-o faca orice bou, sunt foarte linistiti si nu sar decat daca li se cere asta sau daca sunt ei atacati (de-aia mi-e mai frica de un maidanez ca vai de mama lui, decat de rottweilerii lu’ vecinu’). De-aia foarte multi (sincer, ma includ si pe mine aici, oricat mi-ar placea) nu ar trebui sa aiba astfel de caini, pentru ca sunt incapabili sa-i educe. Si nu sar “din te miri ce motiv”. Nu te miri deloc, daca stapanu’ asa l-o crescut, la ce dracu’ sa te astepti de la animal…

  • Mihai Todor 14 octombrie 2012 la 04:58 - Raspunde

   Let me rephrase that last statement: dacă animalu’ așa l-o crescut, la ce dracu’ să te aștepți de la bietul vițel câine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.