8 Comentarii

 1. Mihai Todor 12 septembrie 2011 la 00:45 - Raspunde

  Bă, răspunde sincer: tu ai fost vreodată la curve? De dragul tău, am să presupun că nu, deci de ce ai vrea să trimiți un om aparent inteligent (face facultate, nu?) într-un loc unde inteligența nu prea își are locul?

  Să știi că multă vreme am refuzat categoric să am o relație, din motive personale, chiar dacă îi vedeam pe toți în jurul meu cum se agitau ca sifonu’ după așa ceva și ajungeau bot în bot ba cu una, ba cu alta. Asta nu m-a transformat nici într-un “monstru” și nici într-un “criminal în serie” și eram perfect conștient că dacă mă răzgândeam, aveam de unde alege. Nu confunda bolile mintale cu deciziile raționale și alegerile personale. De dragul rasei umane, am să consider în continuare că rațiunea poate controla mereu impulsurile animalice în cazul tuturor persoanelor sănătoase (și, eventual, educate).

  Totuși, dacă respectivul tip se declară frustrat deoarece nu îl bagă nici o tipă în seamă, iar el își dorește foarte mult asta, înseamnă că fie-i prost grămadă, fie mai durează ceva până să se maturizeze, iar eu nu sunt de acord cu reproducerea proștilor și nici cu relațiile sexuale ce implică minori.

  Eu nu am călcat niciodată într-un bordel și nu am apelat niciodată la serviciile unei “profesioniste” și nici nu aș face-o vreodată, deoarece, pentru mine, ar fi echivalentul unui viol. Dacă decid să trăiesc singur, o fac pe pielea mea (că nu-s defect încât să nu fiu capabil să agăț pe niciuna, dacă îmi propun asta).

  • Ana 12 septembrie 2011 la 14:49 - Raspunde

   Aaa… da. Foarte de acord.

  • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:58 - Raspunde

   N-am fost în situația lui, dar dacă aș fi fost, cred că m-aș fi dus.

 2. Trodat 12 septembrie 2011 la 11:09 - Raspunde

  nu toate curvele sunt centuriste, nu toate au IQ 40, sunt o gramada de “fetite” studente sau care chiar au terminat facultatea…incearca si ele sa-si rotujeasca veniturile

  e un pas greu, in mod normal trebuie ajutat dar cu grija, eventual “fetita” sa aiba istoric ok, nu sa-l streseaze sau sa-si bata joc de el ori poate incercati sa-i faceti cunostinta cu o fata normala poate are nevoie si de afectiune nu doar de sex

  • Mihai Todor 12 septembrie 2011 la 13:27 - Raspunde

   E clară direcția în care o să ajungem ca țară, dacă e ceva normal să existe studente care se prostituează…

  • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 09:05 - Raspunde

   M-a lovit apoplexia…

 3. Nelly 12 septembrie 2011 la 13:15 - Raspunde

  Poate merge sa il tii mai mult pe langa tine, sa il cresti, o invata ceva la un moment dat. 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.