Un mesaj de la Inima Copiilor


Draga Robin Molnar,

Vrem sa iti dam cateva vesti noi si bune despre campania noastra, “Inima Copiilor pentru Marie Curie”!

In primul rand, suntem bucurosi: cu ajutorul numarului scurt 890, din 17 mai pana acum, am strans 70.000 de Euro! Totul, din SMS-uri a cate 2 Euro!

Apoi, si asta este o veste extraordinara, campania merge inainte! Numarul scurt 890, prin intermediul caruia primim donatiile prin SMS, este valabil pana pe 31 iulie. Fiecare zi adaugata campaniei noastre este foarte importanta, fiecare leu conteaza!

Mai e mult pana la cei 250.000 de Euro pe care dorim sa ii strangem pentru a sustine activitatea noului Departament de cardiochirurgie de la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti, dar suntem increzatori: impreuna cu tine si cu toti prietenii nostri, putem ajuta ca micutii bolnavi de inima sa fie operati anul acesta in noul departament.

La banii adunati din donatiile prin SMS se adauga 30.000 de Euro, ajutor primit din partea prietenilor nostri de la ING Asigurari de Viata, bani care vor fi folositi pentru cumpararea de consumabile si organizarea primelor 3 misiuni medicale (vizite ale unor specialisti din strainatate care vor opera in noul Departament de cardiochirurgie de la Marie Curie).

Nu in ultimul rand, au inceput programele de colaborare internationala care ne vor ajuta cu schimburi de experienta si nu numai. Prima vizita am primit-o din Italia: organizatia “Un Cuore, Un Mondo” si spitalul G. Pasquinnucci din Massa au donat Departamentului un set de echipamente de telemedicina (cu ajutorul carora medici de oriunde din lume vor putea lua parte la investigatii si discutii, ca si cum ar fi aici).

Medicii italieni ne-au felicitat pentru calitatea amenajarii si a dotarilor Departamentului, felicitari care ti se cuvin si tie: fara ajutorul tau, n-am fi izbutit sa avem un departament de cardiochirurgie de nivel european!

Daca vrei si poti, ajutorul tau ne prinde bine in continuare: poti dona 2 Euro printr-un SMS trimis la 890 sau poti da acest mesaj mai departe, catre prietenii tai care crezi ca ne-ar putea sprijini!

Iti multumim din inima si-ti dorim o vara frumoasa!
Alex Popa
Asociatia “Inima Copiilor”

6 Comentarii

 1. Darael 06 iulie 2011 la 22:55 - Raspunde

  🙂

  Si eu am pus scrisoarea lor de multumire pe blog. E ceva deosebit (pentru vremurile noastre) sa vezi ca ti se multumeste. Oricum, cu sau fara multumiri eu sper sa stranga banutii necesari si nu numai atat.

  Felicitari pentru postare.

  • Robin Molnar 06 iulie 2011 la 22:57 - Raspunde

   Frate-mio geamăn era implicat și mai tare. Și da, este frumos să fii parte din ceva măreț. Pe de altă parte te doare că nu poți face mai mult.

 2. Darael 06 iulie 2011 la 23:05 - Raspunde

  Orice e facut e ceva mai mult decat nimic.

 3. Gabi 07 iulie 2011 la 10:43 - Raspunde

  Vă mulţumim pentru gîndurile bune şi pentru faptul că ne sprijiniţi 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.