Conexiuni pe Yahoo! Mail

Băieţii de la Yahoo! (sunt un pic misogin) se ţin de treabă şi încă bine. Astăzi am intrat pe contul de mail de pe Yahoo! şi ce credeţi că văd? Faptul că au adus îmbunătăţiri serviciului de mail prin introducerea de conexiuni! Adică, practic, îi spui serverului de mail: ăştia sunt prietenii mei şi vreau să citesc întâi mesajele lor iar mai apoi celelalte mesaje.

Cred că este un mecanism foarte interesant de implementare a Web 2.0. Este, oricum, inedit şi cred că adaugă multă funcţionalitate e-mail-ului în general. Şi da, îmi menţin părerea că Yahoo! vrea să îşi mărească baza de clienţi pentru a-şi creşte valoarea acţiunilor. Nu este un lucru condamnabil, din contră. Unii o fac prin spam. Alţii o fac folosindu-şi imaginaţia. Yahoo! sunt unii dintre cei harnici şi inteligenţi.

În fine, iată care este povestea.

Am intrat pe contul de mail şi am văzut asta:

Pagina principală îmi arăta asta:

Pagina de mesaje primite arăta relativ normal, cu o singură adăugire:

Când am dat click pe mesajele primite de la conexiuni evident că nu aveam nicunul. Dacă aveam îmi apăreau aici. Conexiunile astea sunt ca un fel de filtru folosit la afişarea mesajelor.

Evident, fiind un tip curios am vrut să aflu un răspuns simplu la întrebarea: de ce aş crea conexiuni. Iată de ce:

Acum nu-mi rămâne de făcut decât să-mi stabilesc conexiunile. Dar sunt prea obosit pentru asta. Poate peste câteva zile.

8 Comentarii

 1. Mihai Todor 16 decembrie 2008 la 21:32 - Raspunde

  In caz ca nu stiai, pagina de mail de la yahoo e scrisa in intregime (din cate stiu eu) cu libraria YUI 😉

  • Robin Molnar 16 decembrie 2008 la 21:40 - Raspunde

   😀 Am intuit! 😀 😉 Mersi de confirmare! 😀

 2. Panciuc 17 decembrie 2008 la 06:51 - Raspunde

  eu inca folosesc versiunea veche de mail. nu stiu de ce dar cea noua nu ma atrage cu nimic… i-am dat o sansa acum ceva timp, dar relatia noastra a luat sfarsit. poate de data asta, conexiunile vor schimba soarta :cheer:

 3. Anonim 05 ianuarie 2010 la 07:18 - Raspunde

  Daca am ales o conexiune cu cineva,cum pot renunta la ea?

  • Robin Molnar 05 ianuarie 2010 la 16:10 - Raspunde

   😆 Da, normal. Intri pe persoana respectivă, de unde îţi arată update-urile şi pe pagina ei, în dreapta jos, ai opţiunea de blocare. :woohoo:

 4. darie augustin 14 august 2011 la 10:18 - Raspunde

  Salutare tuturor, . Nevoie de sfaturile voastre motiv pt care va rog mult sa ma ajutati sa pot vorbi din nou acasa. Am un black berry cu conexiune la internet in toata europa (sunt sofer p tir in comunitatea europeana). Cu cateva zile in urma ma puteam conecta p italia direct cu yahoo messenger iar in restul tarilor ma conectam prima data p meebo selectam yahoo si ma puteam conecta. De cateva zile nu ma mai pot conecta nici cu ajutorul meebo. Ce pot sa fac? Mai sunt si alte site uri de ajutor ca meebo? Va rog mult ajutati ma si incercati daca se poate sa mi explicati cat mai bn cum se face ( nu ma pricep prea bn la astea ). Multumesc anticipat

  • Robin Molnar 14 august 2011 la 14:23 - Raspunde

   Păi trebuie să iei legătura cu operatorul de telefonie care-ți furnizează serviciul, să-i explici ce se întâmplă. Blacberry au niște setări mai speciale la net.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.