Visul meu umed

Visul meu umed a început cu Canon PowerShot SX120 IS, un aparat foto compact cu zoom optic de 10X. Asta pentru că, deși am pus fotografii și imagini HD Ready pe blog, momentan sunt aproape de limita tehnologică a ceea ce poate face aparatul meu foto Sony DSC-W120.

No, mie un singur lucru nu-mi place la Canon-ul de mai sus, faptul că are carcasa din plastic. Din experiență consider că este musai ca un aparat foto compact să aibă carcasa din metal, fiind mai rezistentă. Și știu ce spun, întrucât în 99% din timp port aparatul foto cu mine.

Bine, îmi place la el că are zoom optic de 10X, lucru care m-am făcut să mă îndrăgostesc de el. Dar, no, aseară am avut un vis umed, cu un aparat foto de la Sony, care avea tot zoom optic de 10X, dar avea și carcasa metalică sau, cel puțin, cardul metalic, alături de filmare la rezoluție HD.

Așa că m-am uitat și, din fericire, există ceva care să corespundă cât de cât: Sony Cyber-shot DSC-H55. No, așa ceva mi-ar place mie la următorul upgrade foto. Sau un Sony DSC din seria W (astea sunt cu carcasa complet metalică), dar care să aibă și zoom optic de 10X, alături de filmare HD. Momentan nu există, dar sper să se facă.

No, voi aveți vise de-astea umede, cu hardware nou și îmbunătățit? Cu ce produse?

4 Comentarii

 1. Mihai Todor 07 august 2010 la 15:54 - Raspunde

  Bre, păi alea-s aparate foto? Mi-ar fi rușine cu așa ceva după mine 😛 Ia [url=http://www.emag.ro/aparate_foto_d-slr/aparat-foto-dslr-canon-eos-1ds-mark-iii–pAC2011B004AA]d\’acia[/url] o sculă serioasă 😉

  • Robin Molnar 07 august 2010 la 15:57 - Raspunde

   =D Eu n-aș căra după mine un DSLR nici bătut. =D Mie îmi trebuie ceva compact. =D

 2. ocsike 08 august 2010 la 22:31 - Raspunde

  Iote [url=http://www.f64.ro/leica-m9-body-steel-gray-10705-rangefinder-digital-18-5mpx-2fps-lcd-2-5-inch.html]asta[/url] sculă si e destul de mic și solid…

  • Robin Molnar 08 august 2010 la 23:31 - Raspunde

   =D Interesant. Păcat că n-are carcasă metalică. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.