Windows Phone 8 este noul iOS

În weekend n-am scris nimic, pentru că m-am jucat cu uneltele puse la dispoziție de Microsoft pentru implementarea de aplicații pentru Windows Phone 8 și am rămas foarte, foarte plăcut impresionat.

În primul rând, Microsoft oferă AppStudio, o interfață web pentru realizarea modo grosso a unei aplicații pentru Windows Phone 8 și oferă și Microsoft Visual Studio Express 2012 pentru Windows Phone, o aplicație de tip IDE care să vă permită să modificați codul sursă al aplicației realizate de AppStudio.

Practic, totul este facil și simplu și doar bibilirea aplicațiilor durează mult, nu și realizarea rapidă a unui model minim funcțional.

De ce spun, deci, că Windows Phone 8 este noul iOS? Pentru că are o rapidă creștere a cotei de piață și pentru că, precum era pe iOS acum cinci ani, lucrurile se întâmplă foarte, foarte repede și pentru că Microsoft pune niște tehnologii foarte puternice la dispoziția utilizatorilor.

Pe de altă parte, nici pentru Android, nici pentru iOS n-am găsit ceva asemănător, deci încă o bilă albă pentru Microsoft. Dar, dacă știți voi ceva tehnologie rezonabil de scumpă/ ieftină pentru ceilalți, dați-mi, vă rog, de știre. Eu am încercat tot felul de soluții.

3 Comentarii

 1. Alex 17 martie 2014 la 08:00 - Raspunde

  Nu stiu ce-ai fumat, dar vreau si eu.

  • Robin Molnar 18 martie 2014 la 10:25 - Raspunde

   Nu ești de acord pentru că?

   • Alex 18 martie 2014 la 10:34 - Raspunde

    Pentru ca iOS a fost un bum, a crescut foarte rapid, si pentru ca WP se chinuie de pe o zi pe alta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.