Yahoo! Mail e făcut cu cap

Yahoo! Mail, prin noua sa interfaţă, este făcut în tehnologie AJAX sau omoloagă (spun asta pentru că Yahoo! foloseşte ASP iar Gmail AJAX + PHP) care este susceptibilă la erori…

Erorile acestea apar în special în cazul în care conexiunea este întreruptă pentru câteva momente insesizabile de către utilizator, dar critice pentru server. Bine, motive ar fi mai multe. Cert este că cei de la Yahoo! au implementat nişte mecanisme prin care să-şi dea seama că se întâmplă ceva aiurea. Mai mult, pentru a preîntâmpina eventualele neplăceri interfaţa de la mail se reîncarcă automat, în speranţa că eroarea nu se repetă (care ar fi şansele?). Frumos. Pe zi ce trece văd tot mai multe chestii inteligente în interfaţa lor, de exemplu asta, asta, asta şi asta.

Asta înseamnă lucru bine făcut! Şi da, îmi place noua interfaţă de la Gmail, inclusiv butoanele alea.

2 Comentarii

 1. Doru 19 decembrie 2009 la 15:10 - Raspunde

  Buna asta, buna! Cred ca e cel mai tare banc pe care l-am auzit. 😆 Yahoo Mail? Bine gandit? Sa fi multumit daca primesti 60% dintre emailurile trimise din afara Yahoo. (ca de…nicaieri nu scrie ca serverele alea STMP trebuie sa mai si raspunda)

  • Robin Molnar 19 decembrie 2009 la 15:43 - Raspunde

   😆 Să nu intrăm în anumite subtilităţi de genul: Yahoo! servers refused to deliver the message!, adresa expeditorului fiind …@hp.com :woohoo: Am crezut că nu văd bine!

   P.S. Corect este SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.