Campionatul Național de Grătar Golden Brau Cluj 2012

În weekendul 7 – 8 Iulie 2012, în timpul unei canicule de cod portocaliu, la Cluj Napoca a avut loc delicioasa competiție culinară intitulată Campionatul Național de Grătar Golden Brau. Etapa ce Cluj, desigur.

Și, desigur, premiile sunt atât delicioase cât și consistente, mai ales că este un concurs național despre care puteți afla detalii de aici, aici, aici și aici.

Întrucât n-am fost în prima zi, să prind aglomerația, omorul, canicula și să mă ia toate poftele posibile și imposibile așteptând să se frigă bunătățile alea zemoase și delicioase, m-am dus și eu spre spartul târgului a doua zi spre final să văd cât de tare a fost cheful în funcție de felul cum s-a terminat.

Din ce am putut constata, s-a mâncat o jumătate de vagon de carne, s-au băut cam unul sau două vagoane de bere, s-a cântat, s-a gătit, lumea s-a simțit bine, au fost concerte, lumea s-a simțit și mai bine… Cred și eu, că Mărgineanu merge bine cu bere, dar mai bine las fotografiile să vorbească, întrucât eu de poftă deja o iau razna și este ora 22:44 și n-am de unde să bag niște aripioare de pui picante la grătar.

Aceasta este o excursie virtuală iar recomandarea mea este să faceți click pe prima imagine și să folosiți opțiunile de navigare, pentru cea mai plăcută și mai completă experiență multimedia.

Vă doresc vizionare plăcută! Și poftă bună.

Bonus, rețetă de aripioare de pui în marinată de Golden Brau

P.S. Heineken, compania care face Golden Brau și – desigur – Heineken, produce și Ciuc Radler. Au 400,000 de doze de bere de dat- și alte premii, intrați pe site – și au promis că vor fi în toate locurile fierbinți de prin orașe. Am precizat că la mine-n garsonieră e cod roșu de caniculă

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.