Contact

Această pagină conține politica mea de contact și adresa de e-mail. Începem cu adresa de e-mail:

robintel [a] gmail [.] com

Totuși (politica de contact):

 1. Acesta nu este un magazin online. Nu mă întrebați dacă ceea ce am în muzeu este de vânzare, că nu este. Fără insistențe, că nu este vorba despre bani ci despre o chestie de principiu, întrucât eu țin la principii și întrucât unele exponate mi-au fost donate explicit pentru muzeu, așadar nefiind etic să le schimb eu scopul. Țin mult de tot la principii.
 2. Nu schimb ID-uri de messenger. Dacă ai treabă cu mine că nu-ți merge Windows-ul, sau mai știu eu ce, dă-mi un e-mail scris succint și îngrijit. Ignor mesajele scrise cu picioarele. Dacă nu mă respecți suficient încât să te obosești să-mi scrii corect, clar nu mă voi obosi nici eu să te ajut.
 3. Da, fac link exchange, că nu sunt chiar atât de căpcăun pe cât par, deși sunt un pic căpcăun, nu zic nu. Condițiile minime obligatorii sunt următoarele:
  1. Minim PR2, indiferent de numărul de unici. Acesta este un standard de calitate.
  2. Conținutul trebuie să fie original, cu mai puțin de 10% împrumuturi.
  3. Fără spammeri/ hoți/ agregatoare de conținut. Dacă ai spamat sau ceva și am șanse să aflu căutând pe internet, nu te obosi.
  4. Nu fac banner exchange. Nu-mi ajunge cât spațiu am pe ecran, să mai fac și risipă? Nu, mersi.
  5. Minim 300 de articole, ca să știu că am de-a face cu un blogger serios.
  6. Nu fac link exchange cu magazine virtuale sau site-uri de companii;
 4. Vând spațiu publicitar pe blog. Mă rog, închiriez, ofer. Atenție, însă, propunerile de afaceri (advertoriale, închiriere spațiu publicitar pe blog) trebuie să conțină și minim unul dintre următoarele cuvinte:
  1. lei;
  2. euro;
  3. dolari;
  4. troc;
  5. cadou;
  6. bonus;

  Altfel nu este nicio afacere și nu mă interesează.

 5. Nu mă interesează să scriu advertoriale la cinci sau zece dolari și nici nu pun botul la campanii SEO făcute cu mai puțini bani decât bugetul meu lunar de vinuri. În general nu mă umilesc pentru nimic în lume, și în special nu mă umilesc pentru scobitori. Și mi se pare umilitor să trebuiască să negociez cu oameni care cred că subsemnatul este un fomist ahtiat după bani care face orice pentru o sută de lei. Nu, mersi, lipsa stresului valorează mai mult, mulțumesc.
 6. Dacă vrei să faci chestii pe net, pe bani puțini, să zicem cincizeci de lei, te rog să te orientezi pe la alți bloggeri, fiindcă noi nu o să ne înțelegem. Ca să fie clar și transparent calculul meu, o oră din timpul meu liber valorează minim o sută de lei. Dacă-mi ia două minute să-ți citesc mailul și cinci minute să-ți răspund, în total înseamnă șapte minute din timpul meu. Asta înseamnă 11 lei. Deci orice mi-ai propune, din start valorează mai puțin cu atât. Iar dacă vrei să fac ceva ce necesită douăzeci de minute, și-mi oferi treizeci de lei, prefer să mă odihnesc sau să fac altceva. De bun simț, aș zice.
 7. Plata se va face întotdeauna în avans. Nu sunt instituție financiar-bancară, deci nu ofer credit, nu fac pe datorie. Dacă n-ai încredere că pot să fac treaba pentru care ai vrea să mă plătești, poate nu ești convins de cine și ce sunt și, evident, cred că ar fi reciproc avantajos să NU colaborăm.
 8. În blogroll nu țin decât linkuri spre bloguri. Așadar, nu țin acolo magazine online, ziare, reviste, site-uri de jocuri și alte cele. Evident, nu fac link exchange decât cu bloguri.
 9. Îmi rezerv dreptul de a face publice mesajele nesolicitate pe care le găsesc oribile (înjurături, propuneri de afaceri aberante, țepe). Am prostul obicei de a-i face de cacao pe nesimțiți. Nu merge cu frumosul? Merge cu urâtul, dar cumva tot trebuie să meargă!
 10. Pe acest site, politica editorială nu este de vânzare.

De asemenea, nu fac reclamă la prostituție, gaming, spam, partide politice, mizerii transcendental – astrofizico – energetice, servicii dubioase (inclusiv religioase) și alte activități cu a căror asociere m-aș simți lezat în amorul propriu.

Deci, înainte de a-mi da un mesaj, gândește-te bine!