Crama Liliac (2012)

În sâmbăta de 22 Septembrie 2012, în compania plăcută a celorlați bloggeri participanți la Cluj Brands Tour 2012, am avut plăcerea deosebită de a merge la Crama Liliac din localitatea Batoș, județul Mureș, la o degustare de vinuri.

Întrucât despre vin nu vă pot vorbi prin fotografii, vă rog să-mi permiteți să vă spun câteva cuvinte despre el, înainte de a ne delecta vizual cu pitorescul zonei.

În primul rând, Crama Liliac produce vin modern: roze, alb (Fetească) și roșu (Merlot) în diverse combinații moderne, vinurile fiind asemănătoare ca experiență cu vinurile din Noua Lume a Vinului (California, Chile, Africa de Sud și Australia – printre altele), dar având în plus plinătatea simțurilor atât de specifică Lumii Vechi a Vinului (Franța e cea mai cunoscută).

Personal, mi-a plăcut mult amestecul de Fetească Neagră cu Merlot, prin respectul și prezentabilitatea sa onorabilă, iar în mod deosebit mi-a plăcut vinul Nectar de Transilvania, un vin desert, plin, fructat, făcut după o rețetă asimilabilă vinului de gheață.

Din păcate, eram cu Murgu și n-am băut, doar am gustat.

În fine, aceasta este o excursie virtuală iar recomandarea mea este să faceți click pe prima imagine și să folosiți opțiunile de navigare, pentru cea mai plăcută și mai completă experiență multimedia.

Vă doresc vizionare plăcută!

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.