Curs Foto – Modă

În cadrul cursului de fotografie organizat de către cei de la Atelierul de Fotografie din Cluj Napoca, am avut plăcerea deosebită de a încerca să fac o serie de fotografii pentru modă.

Ce-a ieșit este, totuși, discutabil. Personal, am preferat să nu mă supun rigorilor fotografiei de fashion (modă) – întrucât nu am atât de multe oportunități de a fotografia femei frumoase – ci să îmbin rigoarea fotografiei cu arta portretului, pentru mai multă expresivitate.

De asemenea, știu că fotografia de modă în alb-negru este mai puțin uzuală. Am preferat să lucrez în principal în alb-negru pentru a nu cădea în sfera sau ispita vulgarului.

În fine, țin să le mulțumesc celor două modele – Adela și Simona – pentru răbdarea de a fi lucrat cu mine – cu speranța că le-a plăcut rezultatul strădaniei mele – și țin să le mulțumesc și celor de la Atelierul de Fotografie pentru că au făcut toate acestea posibile.

Vă doresc vizionare plăcută!

2 Comentarii

  1. (tra)VESTITUL 10 octombrie 2012 la 00:15 - Raspunde

    buna seara domnu

    frumoase bucaturile

    am si eu nevoie de numaru lu o tanti de la tine. la aia care se stramba mai putin dintre fete (ca restul sunt cam triste la fatza) saracele de ele

    si sa faca bine sa mai ia niste haine pe ele ca le ia frigul si se zbantzaie !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.