Frigăruia bloggerilor

Frigăruia bloggerilor a fost un eveniment caritabil organizat de Adi Hădean la Cluj, în data de 28 Mai 2011, eveniment prin care s-a încercat strângerea unei sume de bani pentru a trimite la mare niște copii bolnavi cu nevoie de dializă.

Noi, bloggerii, am venit pe strada Kogălniceanu (Mihail, pentru cititorii mai tineri) începând cu ora 11 și am muncit până seara, în jurul orei 22,30. Pentru că după masă trebuiau strânse toate cele și tot.

Nu ne-a ieșit din prima vatra focului unde urma să se facă jarul pentru frigăruie, așa că am refăcut-o. Acesta plus alte detalii veți vedea trecute sub fiecare poză. Și n-aș vrea să mă repet.

A fost greu, am fost sleit de puteri, iar gleznele mă dureau la disperare. Cu tote acestea, n-am cedat și am și gustat din frigăruia care a fost și foarte, dar foarte bună. Din păcate nici n-a ajuns la toată lumea, în ciuda faptului că avea peste 100 de metri.

Totuși, cel mai bine despre asta a vorbit însuși Adi Hădean, organizatorul evenimentului. De aceea vreau doar să le mulțumesc și eu sponsorilor: BauMax, Agricola Bacău cu ai săi pui fericiți, CSI, Italinox, comunității din Pericei care ne-a donat niște gem de ceapă absolut senzațional și indienii, dacă a ști de el, ar ucide pentru așa ceva. Și primăriei din Cluj Napoca, desigur.

Bloggerii prezenți sunt, conform listei oficiale nu știu cât de precise:

Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Zăineasca, Stil masculin, Robintel, Dan Oltean (paginadesport.info), Psaico.

Sursa

Bun, acestea fiind zise, țin să precizez am și niște materiale video sub această excursie virtuală (fotografiile fiind făcute în ordine cronologică) iar recomandarea mea este să faceți click pe prima imagine și să folosiți opțiunile de navigare, pentru cea mai plăcută și mai completă experiență multimedia.

Vă doresc vizionare plăcută!

Video:

13 Comentarii

 1. ciresica 29 mai 2011 la 22:48 - Raspunde

  Mi s-a facut foame :))

 2. Mihai Todor 29 mai 2011 la 23:26 - Raspunde

  Prea mult deranj pentru cantitatea infimă de produs finit. Cred că se putea optimiza în multe feluri procesul…

  • Robin Molnar 30 mai 2011 la 21:15 - Raspunde

   Cum?

   • Mihai Todor 30 mai 2011 la 21:23 - Raspunde

    Păi, mai bine foloseați niște grătare obișnuite, decât unul extrem de lung… Mă rog, nu mai ieșea de 100 m, dar măcar făceați mâncare cu efort mai puțin 🙂

    • Robin Molnar 30 mai 2011 la 21:32 - Raspunde

     Din contră, era mai greu, că trebuia să păzești o suprafață mai mare de carne.

     • Mihai Todor 30 mai 2011 la 21:43 -

      La partea cu păzitu’ nu m-aș fi gândit 😀

 3. cristina sandor 30 mai 2011 la 13:54 - Raspunde

  Felicitări pentru toate şi întrebarea fără stil şi cam abruptă de final:copii vor merge la mare?

  • Robin Molnar 30 mai 2011 la 21:24 - Raspunde

   Nu știu dacă s-au strâns suficienți bani. Sincer, nu cred.

 4. Molnar Bianca-Andreea 31 mai 2011 la 13:49 - Raspunde

  Eu as fi optat pentru alta mancare nu frigarui…oricum initiativa e buna dar pacat pentru final…poate copiii aceia vor ajunge la mare prin bunatatea vreunui sponsor.

  • Robin Molnar 31 mai 2011 la 17:39 - Raspunde

   Da, o să-i propun lui Adi să facem cel mai mare gulaș din univers. Sau cea mai mare fasole frecată cu cârnăciori din galaxie. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.