Monumente din Irlanda de Nord

Această colecție foto este organizată sub forma unei excursii virtuale și se axează pe monumentele din Irlanda de Nord, în special și aproape exclusiv pe cele din Londonderry (Derry). Sigur, mai multe monumente se găsesc și în alte colecții din galeria foto așa că vă invit să vă uitați și acolo.

Excursia propusă de mine începe de la intrarea rutieră din oraș, continuă în apropiere de zona comercială iar apoi pe lângă râul Foyle, după care coborâm spre cartierul Bogside și ale sale picturi murale, printr-un parc, apoi prin curtea Catedralei Sfântului Eugen, apoi pe zidurile Cetății Derry și prin curtea Catedralei Sfântului Columb, apoi din nou înapoi pe ziduri, după care ne plimbăm prin centrul cetății de unde mergem la Universitatea Ulster și spre Podul Foyle, continuându-ne drumul spre periferie prin cartierul englezesc The Fountain și terminându-ne excursia în afara orașului.

Aceasta este o excursie virtuală iar recomandarea mea este să faceți click pe prima imagine și să folosiți opțiunile de navigare, pentru cea mai plăcută și mai completă experiență multimedia.

Vă doresc vizionare plăcută!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.