In categoria: Plăci video

  Matrox MGA G200A

Placa video Matrox MGA G200A este una dintre ultimele plăci video semnificative de la Matrox, de pe vremea când ATI și nVidia începeau să domine piața, microprocesorul grafic fiind o încercare cu un succes substanțial de a combina performanțele 2D ale microprocesoarelor video de l

  GeForce 4 MX440 – 8X

Placa video GeForce 4 MX440 este una relativ destul de recentă, fiind conectată pe portul AGP de viteză 8X și reprezintă o parte a unui episod fundamental din istoria graficii computerizate datorită noilor tehnologii și performanțe introduse în procesorul grafic (GPU).

  ATI Video Xpression

Placa video ATI Video Xpression pe PCI face parte din familia de acceleratoare grafice bazate pe procesorul grafic ATI Mach64 și este o surpriză pentru mine, sincer să fiu, întrucât familia aceasta de acceleratoare grafice îmi era complet necunoscută până ieri, când am achizițio

  Matrox MGA Millenium

HP/ Compaq/ Matrox MGA Millenium este una dintre cele mai performante plăci video pentru grafică bidimensională și tridimensională. De pe portul PCI, desigur, căci pe portul AGP au existat și mai rapide.

  Macronix MX 86200FC

Macronix MX 86200FC este o placă video ciudată, în sensul că n-am mai văzut una până să-mi  și cumpăr, din greșeală (vroiam o altă placă, în fine). La fel, într-un mod foarte ciudat, nici n-am mai auzit de acest producător, până acum.

  HIS (ATI) Radeon 3650 AGP

HIS (ATI) Radeon 3650  este o placă video pentru portul AGP (există şi versiuni pentru PCI Express). Actualmente este considerată o placă video normală, decentă, însă când am cumpărat-o era penultimul răcnet. Niciodată nu am fost mai mulţumit de vreo placă vid

  Riva TNT2 (Power3D) PCI

Această placă video numită Power3D PCI este o clonă ieftină după binecunoscuta placă video Riva TNT2. Are 32 MB de memorie video şi funcţionează pe portul PCI, ceea ce ste destul de neobişnuit.

  GeForce2MX 200

După cum îi spune şi numele GeForce2MX 200 face parte din a doua generaţie de acceleratoare grafice de la nVidia, cei ce au dezvoltat şi produs procesorul grafic.