Termenii și condițiile de utilizare

Aceștia sunt termenii și condițiile de utilizare pentru acest site şi serviciile aferente acestuia. Sunt niște condiții de bun simț și trebuiesc respectate în totalitate. Acestea sunt:

 1. Acest site, datorită specificului, permite comentarii.
  1. Comentariile imbecile sunt interzise şi vor fi şterse. Nu vă obosiţi dacă nu aveţi nimic de zis. Mai mult, comentariile imbecile ar putea fi folosite pe post de exemplu negativ. Au fost cazuri.
  2. Insultele gratuite atrag după sine interzicerea accesării acestui site sau a unor servicii (ban) permanent sau de foarte lungă durată. Nu te aştepta ca injuriile să fie lăsate publice, pe site. Nu se va întâmpla. Aici nu este maidan.
  3. Îmi rezerv dreptul a a şterge anumite comentarii aparţinând unor persoane pe care nu le consider binevenite pe aici sau comentariile care “dezgroapă morţii”. Şi îmi rezerv dreptul de a nu mă justifica. Nu au fost cazuri, dar nici nu vreau să încep.
  4. Link-urile care, prin natura lor, aduc un prejudiciu de imagine site-ului, sau care ar putea-o face, vor fi șterse. Asemenea linkuri sunt cele spre site-uri conținând materiale pornografice, MLM, site-uri de spam sau sau torenți, spre exemplu, însă nu se limitează numai la acestea.
  5. Nu tolerez postacii de niciun fel, indiferent de cauză.
 2. Acest site stochează, pentru buna funcţionare, adresele de e-mail ale utilizatorilor înregistraţi. De asemenea, pentru autentificare, păstrează atât numele de utilizator cât şi hash-ul parolei (parola fiind criptată folosind un algoritm destul de puternic), deci nu păstrează parole “în clar”.
 3. Acest site este proprietatea mea, munca mea pe banii mei, deci eu decid ce este acceptabil şi ce nu. Nu-ţi convine, nu intri pe site. Simplu şi elegant.
 4. Respectaţi condiţiile de reproducere, dacă este cazul.

Condiţii speciale pentru agregatoarele de conţinut:

Agregatoarele de conţinut nu sunt binevenite pe acest site iar folosirea feed-ului (care este un serviciu public aferent site-ului) este interzisă în orice circumstanţe.

Pentru aceasta mă oblig:

 • Să nu comunic unei terţe părţi datele Dvs. de autentificare sau alte date (nume, prenume), în condiţiile legii.
 • Să nu vă spamez.

Excepție: ciumegii și impostorii își vor găsi datele publicate pe site, la vedere. Nu vreți bun simț cu frumosul? O să vreți cu urâtul. Cumva tot trebuie să meargă.

Simplu şi decent.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.