Sifonează!

Știm că se fură. Știm că se știe că se fură. Și știm că oamenilor le este teamă să spună că se fură, fiindu-le teamă de o eventuală răzbunare.

Noi, recte eu, suntem diferiți! Cu noi poți sifona în voie, eu n-am să te dau în gât. De ce? Pentru că nu mă interesează cum te cheamă, nu mă interesează cine ești, nu mă interesează de unde știi, ci mă interesează strict ce ai de zis. Sau, mă rog, de sifonat!

Astfel, dacă ai documente sau alte materiale care să sifoneze o treabă sau mai multe, le poți încărca aici, iar de acolo mă descurc eu.

Vezi? Nici măcar nu te-am întrebat cum te cheamă, nici măcar nu vreau să știu, este mai bine pentru noi să nu știu, este mai bine pentru noi să nici nu-mi spui!

Ca atare, dacă ai ceva de sifonat, o poți face aici, cu mențiunile:

 1. Prefer ca materialele să fie adunate toate într-o arhivă ZIP, RAR, GZ, 7Z, fără parolă. Arhivele parolate vor fi șterse.
 2. Materialele irelevante, gen pornografie, vor fi șterse. Nu mă interesează răzbunările de genul acesta.
 3. În arhivă trebuie să existe minim un fișier care să descrie ce vedem noi în materialele trimise. În mod firesc, n-am cum să-i știu pe toți prefecții sau pe toți oamenii de afaceri, este nevoie să mi/ni se detalieze.
 4. Materialele semnate vor fi șterse. Nu vreau să-ți știu numele, nu vreau să-ți știu porecla, nu am nevoie de date identificabile care, la o adică, să mă oblige în instanță. Nu te prezenta, folosește un nume vădit conspirativ dintr-un film sau un personaj istoric, gen Malcolm X. Sau nu folosi deloc.
 5. Trimiterea materialelor nu obligă în niciun fel publicarea lor.
 6. Servitele de presă nu țin.
 7. Știu să analizez niște documente și să-mi dau seama dacă sunt false, sau nu. Nu vă obosiți cu intoxicații de presă, nu sunt cretin.
 8. Eventuala publicare se va face doar după curățarea documentelor de eventualele detalii care ar putea da pe cineva de gol (de genul: author meta în MS Word). În mod evident, voi depune cele mai mari eforturi pentru a curăța documentele, dar nu pot garanta că ceva nu scapă (unele state au posibilitatea de a lua urma documentelor folosind software).
 9. În mod evident, eu decid cine mai are acces la aceste documente. De exemplu, documentele contabile ar putea fi analizate de mai mulți contabili independenți, cu mențiunea că nu vor avea acces la datele firmelor, de exemplu.
 10. În mod evident, sifonarea implică riscuri, deci nu pot să promit siguranță 100%. Pot să promit, în schimb, că o să fac totul pentru a-mi proteja sursele.
 11. Fișierele vor fi stocate într-un mediu criptat, vor fi analizate într-un mediu criptat și vor fi puse la păstrare în diverse locații de pe internet, departe de ochii curioșilor.

Acestea fiind zise, dacă ai ajuns până aici, poate este cazul să-mi trimiți documentele acelea.