Dependența de fasole

Mă rog, dependența de fasole nu este un titlu bun. Dar vreau să vă spun că mi-a luat mai mult timp să fierb o oală de ciorbă de fasole verde, decât să o mănânc. Adică, no, m-am pus Sâmbătă la prânz să o fierb. Spre seară a fost gata. La ora 23 am mâncat ultima lingură. Rece, bună, proaspătă.

Evident, dis de dimineață râdeam citind pe site-ul știrilor Pro TV: Pe canicula, renunta la carne si consuma supe reci! Afla de ce! Ahahaha, măcar de data asta nu sunt în urmă cu știrile. De fapt, sincer să fiu, vara beau ciorbă de fasole verde rece, direct de la frigider. Ba, chiar, cred că aș fi dispus să o și cumpăr la doză, dacă e făcută simplu, fără carne.

Gâl – gâl.

2 Comentarii

  1. Molnar Bianca Andreea 13 iulie 2010 la 13:10 - Raspunde

    Si noi trebhuie sa culegem azi fasolea verde din gradina…dar o punem la borcane cu rosii, patrunjel, ceapa…e super buna. Si cand o iei din camara sa o gatesti dureaza 30 min ciorbica.

    • Robin Molnar 13 iulie 2010 la 19:18 - Raspunde

      =D Să puneți mai multă, să-mi ajungă și mie. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.