6 Comentarii

  1. ocsike 07 martie 2011 la 19:53 - Raspunde

    Poi nu. gandeste-te ca tu esti nevinovat. Ca un bolovan ti-a facut o plangere penala. Are o inregistrare audio cu tine, că cică i-ai da mită. Pentru că statul e de-mpulea şi nu este în stare să aibă numărul necesar de procurori, din cauza aia tu, în loc să stai 24 de ore în arest stai 72. Administrativ.
    Mai e o chestie. Hai să îi arătăm la x-ulescu ce faine sunt 72 de ore în arest dacă nu uremază ordinele de partid….

    • Robin Molnar 07 martie 2011 la 20:01 - Raspunde

      Păi degeaba îmi face unul o plângere penală, că nu se întâmplă nimic: încep cercetările în vederea urmăririi penale și asta doar arareori se lasă cu arest. Mă refer la cazurile documentate unde mai trebuiesc făcute niște formalități pentru prezentarea în fața unui judecător.

      • ocsike 07 martie 2011 la 20:12 - Raspunde

        Judecător pot să sune la 12 noaptea să îţi dea mandat… pe 24 de ore… sau 72, cu viitoarea doleanţă…. gasesc un martor mincinos, ai pus-o. Uita-te cum trebe sa plateasca statul roman o garla de bani doar ca i s-au ascultat telefoanele lu pixel. Pentru că cineva a făcut un abuz.

        • Robin Molnar 07 martie 2011 la 20:15 - Raspunde

          Cazurile politice sau cu iz politic nu trebuiesc discutate aici, că ele sunt doar 0.1 la sută sau chiar mai puține. Noi avem o problemă cu cadrul general. Iar dacă martorul este mincinos, nicio problemă, sperjurul se pedepsește și la noi. Nu cred că e cineva nebun să mintă pentru un arest de trei zile, riscând să stea la gherlă trei ani, sau cât…

  2. TNH 07 martie 2011 la 19:56 - Raspunde

    Zilele trecute citeam o carte de Neagu Djuvara în care am găsit o perspectivă foarte interesantă asupra Amnesty International și a altor ONG-uri, și anume că își dau mai ales cu părerea în țările cu regimuri democratice, nemulțumirile/protestele/avertizările legate de Rusia sau China fiind mai mult joc de glezne.
    Cât despre mine, am văzut cum au tratat problema țiganilor evacuați din locurile unde stăteau ilegal, deci nu dau doi scuipați pe ce zice Amnesty International. Scuze că vorbesc urât.

    • Robin Molnar 07 martie 2011 la 20:02 - Raspunde

      Da, păi n-au ăștia tupeu să facă mare brânză, cum bine zici. One.org se luptă cu ei, alături de încă o pleiadă de mici ONG-uri mai mici. La noi sunt doar lătrători fără soluții și fără idei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.