Fotografii din Uricani

Această galerie foto este un pic mai ciudată, în sensul că primele fotografii au fost făcute în 13 Iunie 2010. Apoi, la cerea insistentă a publicului, 314ra2 ne-a dus iarăși până în Uricani la 28 Noiembrie 2010.

Pentru că n-am ajuns acolo decât pe seară (asta este, iarna se întunecă mai repede), pozele sunt ordonate pentru a forma o excursie virtuală, însă contrastează, întrucât unele sunt calde și luminoase, în timp ce altele sunt întunecate și umede. Știu că este greu, dar vă rog să faceți abstracție de cele două contraste și să savurați experiența. Sigur, prezentarea simultană a fețelor unui oraș este artă, exact ce am făcut eu aici.

Aceasta este o excursie virtuală iar recomandarea mea este să faceți click pe prima imagine și să folosiți opțiunile de navigare, pentru cea mai plăcută și mai completă experiență multimedia.

Vă doresc vizionare plăcută!

7 Comentarii

 1. florin 22 iulie 2012 la 23:36 - Raspunde

  superbe poz,frumos oras

 2. florin 05 august 2012 la 16:30 - Raspunde

  eu nu am mai fost in uricani de foarte mult timp imi este dor sa mai ajung acola,sau schimbat foarte multe

 3. JMarius 07 octombrie 2012 la 17:18 - Raspunde

  S-au schimbat o gramada de lucruri de cand am plecat de acolo acum 4 ani. Multe imbunatatiri, multe care ne-au lipsit noua, cei care am crescut acolo in localitate.

  Din pacate nu prea ai din ce sa traiesti, dpdv economic, in Uricani. Mina e pe duca, iar turismul nu are sanse in oras. Doar dupa ce mergi mai departe, spre baraj si cheile Butii, poti zice ca merge ceva.

 4. diana 28 iunie 2013 la 10:23 - Raspunde

  Ce pot sa spun,ca este foarte frumos si curatel. este orasul meu natal, eu as fi ramas acolo dar din cauza banilor mama a plecat la munca in strainatate. iar eu am ramas la bunici.Doar vara merg la uricani in vacanta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.