A fi român se pedepsește din fragedă pruncie

A fi român se pedepsește din fragedă pruncie, discutam cu un prieten care era nervos tare pe vecinii lui. No, el are un copil mic care, evident, are un program de somn,  numai ca de multe ori omușorul nu poate dormi, fiindcă se găsesc vecinii să renoveze. No, copilașul ăla n-are nicio vină că trăiește într-o țară invadată de ghiolbani.

OK, juridic, legal, moral nu prea ai cum să mediezi asta. Adică, no, câtă vreme totul este în afara programului de liniște stabilit, nu ai ce să faci decât să mergi la țărănoi și să-l rogi să-ți lase pruncul să doarmă, deși, pe de altă parte, nu este etic nici să-l forțezi pe om să-și facă treaba în casa lui.

Voi cum vedeți treaba asta? Vedeți vreo rezolvare?

4 Comentarii

 1. Ana 03 septembrie 2010 la 01:55 - Raspunde

  Sincer, prefer de un milion de ori sa aud bormasini decat sa aud manele. In prima situatie macar omu’ ala face ceva util.

  • Robin Molnar 05 septembrie 2010 la 07:29 - Raspunde

   =D Bine, ideal ar fi să nu le auzi pe niciunele. =D

 2. TNH 04 septembrie 2010 la 15:33 - Raspunde

  Las’ că nici ăla cu omuşorul n-o fi mai breaz: când o să-nceapă ăla mic să chiuie, o să-şi ia revanşa faţă de vecini.
  Soluţia plină de eleganţă şi fair-play: cel care are de gând să renoveze îşi înştiinţează vecinii că peste o săptămână se apucă de lucru, deci ar fi indicat să-şi plimbe mai des pruncii prin parc în acea perioadă, mai ales că lucrările de renovare şi reparaţiile se fac când e vreme bună, nu când ninge, deci nu poate nimeni să facă gură că-i vreme rea şi poate scoate copilul din casă.
  Aa, da. Şi cu prima ocazie să-şi antifoneze pereţii. Din acel moment, mami şi tati pot să facă sex fără să-i audă vecinii, copilul poate urla ca-n codru, vecinul poate asculta manele la maxim, alt vecin va putea să spargă nuci fără să zdrăngăne tot blocul, iar gospodina de la apartamentul 14 va putea să bată cum trebuie carnea de şniţele. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.