Am rămas surprins! Plăcut surprins!

Am rămas surprins! Plăcut surprins de faptul că articolul meu din campania “Bă, ești prost!” a primit cam douăzeci de like-uri. Asta înseamnă douăzeci de oameni care și-au asumat ce am scris eu acolo.

Gândind în profunzime, asta înseamnă că douăzeci de oameni au avut curajul de a transmite acel mesaj în cercurile lor, au avut curajul de a spune adevărul, au avut verticalitatea dea-și asuma o opinie care nu le face cinste celor din jurul lor.

Până la urmă, să spui un adevăr incomod este o chestie de curaj, iar să-ți asumi un adevăr incomod este o chestie de demnitate. Așa că, cine știe?, poate mai avem vreo șansă?

4 Comentarii

 1. ice4you 17 iulie 2012 la 21:47 - Raspunde

  Si adica cei X care nu ti’au raspus sau comentat “aberatiile” sunt mai prejos doar pentru ca nu impartasesc?! 🙂 Eu … recunosc … ca m’am bucurat mai mult de cei care sunt pe alta “latitudine” a “viziunii” mele decat cei care sunt … sau cred ca sunt! 😉 Evolutia se naste din pareri diferite nu … conforme! Ma dezamagesti … parca erai “liberal”! 😀

  • Robin Molnar 18 iulie 2012 la 07:43 - Raspunde

   Firește că nu. M-am referit la cei care au dat mesajul mai departe, strict la ei. Îți dai seama că apreciez foarte mult toate intervențiile din comentarii!

 2. joita lucian 18 iulie 2012 la 15:40 - Raspunde

  Sau poate nu!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.