Barbarisme

Din unele comentarii al unui articol de pe blogul lui Arhi, articol referitor la deosebirea dintre pedofili și homosexuali, am văzut o treabă. Încă sunt oameni care consideră că HIV/SIDA este o pedeapsă pentru homosexuali.

Nu vreau să discutăm despre preferințe sexuale și alte asemenea, nu sunt chestii de interes. Dar țin să precizez că no, indiferent dacă ne place sau nu, homosexualii se nasc. Așa se nasc ei, homosexuali. Nu știu dacă este sau dacă poate fi o chestie de alegere. Nu mă pricep.

Dar ideea în sine, ideea cum că datorită faptului că unii s-au născut homosexuali trebuie să fie pedepsiți  cu o boală mortală (sau cu o otravă care omoară încet, e aceeași chestie) mi se pare, pur și simplu, de un barbarism feroce, demnă de un Ev mediu timpuriu, sau de populațiile sub-sahariene. E ca și cum le-am ura de HIV/SIDA acelora care s-au născut miopi. Sau surzi. Sau mai știu eu cum.

2 Comentarii

  1. Molnar Bianca Andreea 28 aprilie 2010 la 05:11 - Raspunde

    eu am mai zis…dar vad ca trebuie sa ma repet.
    Cine e de trait sa traiasca (ma refer la aia sanatosi si fizic si mintal).
    Homosexualii nu trebuie sa fie pedepsiti. Am alta metoda. Stii ce sapun de rufe iese din ei? Fierb asa frumos in soda caustica. Clasa intai. Asa se pot face si ei utili societatii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.