Blocul ruşinii

E naşpa să ai vecini naşpa şi să nu cădeţi de acord asupra unor chestiuni importante, cum ar fi, de exemplu, refacerea acoperişului prin mansardare sau ceva…

Cred că unora dintre oamenii ăia le vine să intre în pământ de ruşine că nu sunt oameni gospodari, pe când altora li se pare normal. Fac pariu că în blocul ăla sau scara aia sau ce-o fi trăiesc mai mulţi babalâci decât în restul. Asta aşa, ca şi opinie personală. Aici se vede progresul pe care ni-l insuflă mumiile autosuficiente… Mie unul mi-ar fi şi jenă să stau acolo. Adică alţii pot iar noi nu? Naşpa.

4 Comentarii

 1. BoBo 12 februarie 2009 la 14:10 - Raspunde

  Fix asta e faza. Fac cu nervii numai la gândul că există unii oameni care fac fix de-al dracului să pună beţe-nroate. Deşi nu e nimic rău într-o mansardare, nu trebuie să plătească nimic (poate) şi stă la etajul 1, nu vrea pentru că aşa e mai cu moţ. Mama mă-sii de creier stafidit!

  • Robin Molnar 12 februarie 2009 la 17:46 - Raspunde

   Şi io cred că e vorba în general de gigi contre… :woohoo:

 2. xtall 12 februarie 2009 la 14:56 - Raspunde

  sunt şi de ăia care nu vor dar nu cred că ăla-i baiul, n-are lumea cu ce, ce să-i fac unui moşulică care n-are ? şi dacă is mai mulţi ? :whistle:
  eu tot la 4 stau am luat acoperisul si l-am făcut singur, la fel au făcut şi vecinii de la 4 fiindcă e clar că ceilalţi nu vor da, si pentru că nu vor, dar şi pentru că nu au.
  Ne-am inţeles insă, nu daţi ..nu daţi că nu aveţi etc ..dar la subsol nu punem nici noi nimic 🙂
  Asta mai merge, e rezolvabilă, cea mai naşpete treabă a fost însă la izolarea blocului fiindcă acolo e chiar fiecare pentru el, nu ai cum să pui la alţii din buzunarul tău chiar dacă nu au. De unde ?
  Aşa că i-am fugărit la imprumuturi, milă mie dar asta e, nu se poate altfel fiindcă iese o treabă …mai bine n-o faci dacă e pe bucăţi.
  Statul totuşi nu se implică cu nimic, nu zic de mine de babaci fiindcă nu au oricât ai vrea să faci te loveşti de chestia asta, la alea mărunte mai dai de la tine, dar când e groasă n-ai cum.

  • Robin Molnar 12 februarie 2009 la 17:48 - Raspunde

   Cred că în genera elte vorba de rea voinţă, pentru că oamenii refuză să vadă benefciile. SUnt de acord şi că pot exista cazuri în care oamenii să n-aibe bani. Corect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.