C.A. Rosetti s-ar învârti în mormânt

In urma cu trei luni, localnicii din C. A. Rosetti au prins cu barbarie 54 de cai salbatici, i-au batut cu rangile, i-au incarcat intr-un TIR si i-au tinut flamanzi si neadapati intr-o calatorie de cosmar spre abator. […] Pentru cruzime, nimeni nu a fost deocamdata tras la raspundere. Conducerea DSV Tulcea este cercetata penal pentru neglijenta si abuz in serviciu.

Sursa


Inițial am greșit crezând și eu că s-a încercat controlul populației, dar între timp informațiile apărute m-au făcut să-mi schimb părerea, cel puțin vizavi de cruzimea oamenilor.

Astfel, în seara asta am văzut la știri că unii localnici din comuna C.A. Rosetti se dădeau cu fundul de pământ că sunt caii lor, cerând bani. Ceea ce mă intrigă este că niciunul dintre cai nu era marcat, conform legii.  Așa că nu pot decât să speculez că respectivii sunt niște oportuniști impostori.

Greșesc?

2 Comentarii

  1. Crina 30 august 2011 la 01:08 - Raspunde

    Citesc si nu-mi vine sa cred. Mai ales ca sunt tulceanca 🙁 Nu inteleg cum un om poate face asa ceva. Mie mi-e mila sa cert pisica daca face cate pozna… dar ce au facut oamenii astia e de condamnat si de pedepsit!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.