Concluziile mele de Black Friday

  1. Am rămas surprins că majoritatea magazinelor online au funcționat la orice oră din zi și din noapte. Sigur, au mai fost căderi, erori, de Altex nici n-are rost să povestim, dar dacă un site cu zeci de mii de unici pe oră cade câteva minute, nu înseamnă că infrastructura din spate este proastă, ci că anumite piese din puzzle au luat-o razna. Deci majoritatea căderilor nu cred c-au fost din motive de sub-dimensionare, cât din cauză că nu există software perfect.
  2. În afară de Sigmanet, n-am văzut nicăieri reduceri serioase la CPU. Intel i7 la 200 de euro n-am mai văzut de ceva vreme.
  3. Mișto faza cu tabletele de 99 de lei de la eMag. Mi-aș fi luat una, să o folosesc pe post de reader. La altceva oricum nu prea poate fi folosită, din cauza celor doar 512 MB de RAM.
  4. Unii spun că n-au fost reduceri. Este o aberație. Să-mi arate cineva un HDD extern de 2TB la 250 de lei, nou, cu garanție.
  5. Dacă n-ați mai prins cameră video auto la eMag cu 99 de lei, în loc de 199, o găsiți la Market Photo cu 99 de lei. Același model.
  6. Nu mai știu unde am văzut un LCD TV de 100 cm diagonală, la 850 de lei. Dacă aveam mai mult spațiu, îmi luam unul.
  7. Ce m-a interesat pe mine cu adevărat, nu a fost la reducere. Nici nu m-așteptam să fie, deși am văzut unele routere cu WiFi la 300 Mbit/s la 80 de lei, ceea ce este chiar ieftin. Mă rog, era, dacă chiar aș fi vrut un router D-Link. Dar nu.

La voi cum îi? V-ați găsit cele trebuincioase?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.