6 Comentarii

  1. TNH 24 septembrie 2009 la 07:35 - Raspunde

    Eu la cărţi câştig de multe ori, poate şi pentru că nu mă bag decât dacă ştiu bine jocul. Dacă nu am experienţă, stau pe margine. Cu toate astea, nu cred că am ghinion în dragoste, deşi aş fi putut avea dacă aş fi fost puţin mai naivă, dar de obicei mi-am păstrat luciditatea când am luat decizii. Pisicile negre sunt şi ele frumoase, nu cred că aduc ghinion. Dacă uit ceva, mă întorc şi parcă îmi merge mai bine. Cu cifra 13 n-am nimic, e şi ea o cifră, săraca. Singura superstiţie e legată de cifra 7, am impresia că îmi aduce noroc. Sărutatul sub vâsc nu l-am încercat, cred că e o mare tâmpenie, mai ales că de obicei e plin de lume care cască gura la ce se întâmplă, şi prefer să nu stau sub tocul uşii, că de obicei acolo e \”plantat\” vâscul.

    • Robin Molnar 24 septembrie 2009 la 08:44 - Raspunde

      😆 Sărutatul sub vâsc trebuie încercat, măcar ca idee. 😆

  2. little dot 24 septembrie 2009 la 16:50 - Raspunde

    Nu cred în nimic ce ţine de noroc, de soartă, de horoscop şi mai ales de superstiţii. Mi se par chestii trecute, din timpuri în care oamenii aveau nevoie de ceva care să le explice existenţa. Totuşi, avem prentenţia să ne numim oameni moderni şi încă trăim după obiceiuri vechi de când lumea.

    • Robin Molnar 24 septembrie 2009 la 16:54 - Raspunde

      😆 Poate că unele chestii s-au schimbat, dar spiritul uman a rămas acelaşi. 😆

  3. Raluca 25 septembrie 2009 la 07:47 - Raspunde

    Eu nu cred in supertitii. Nu cred in noroc. Norocul NU vine de la sine, Norocul ti-l faci! Superstitiile mi se par niste idiotenii: nu trece pe sub scara, ai spart oglinda aoleu 7 ani ghinion, cu pisica neagra; astea nu sunt motive sa fi stresat, ingrijorat. Dar fiecare crede ce vrea.

    • Robin Molnar 25 septembrie 2009 la 11:03 - Raspunde

      Are logică se scrii tu. 😉

      P.S. Nu vă merge site-ul! :s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.