10 Comentarii

 1. ByREV 28 decembrie 2008 la 08:56 - Raspunde

  putin offtopic si cred ca nu\’s primul care spue asta: modelul de comentarii este \”foarte\” nonstandard, browserul meu nu face auto-complete la formulare, si sa scriu de fiecare data 4 campuri in cazul meu este o pierdere de timp prea mare … secundele conteaza 😀 !

  hm… acum am vazut eu care\’i treaba: \”powered by joomla\” si nu stiam de ce\’mi pare diferit fata de wordpress 😉

  Ai tu vre-un motiv de ai ales joomla ptr asta!
  =======
  Ca tot eram la capitoul criza si carne 😉 … romania este tara paradoxurilor, oricand aici o sa vezi ceva ce nu ai sa vezi in alta parte: un marinar ajuns presedinte de ex sau o anonima ajunsa ministru… orice este posibil, chiar si robintel poate sa ajunge ministrul blogurilor 🙂

  • Robin Molnar 28 decembrie 2008 la 09:05 - Raspunde

   😀 Da, încă lucrez la asta, şi e destul de compex. 😀 Partea bună este că dacă-ţi faci cont pe site câmpurile 1 şi 2 se completează automat. 😉 Deci din 2 câmpuri, user şi pass faci aproape tot. 😉 Desigur, dacă ai încredere că nu spamez. :woohoo:

   :woohoo: Am ales Joomla! pentru că vreau să devin expert în acest CMS. 😉

   😀 Dacă o să ajung eu ministru blogurilor înseamnă că în ţara asta viaţa va fi perfectă şi noi nu avem alte griji decât să le meargă blogurilor bine… :woohoo: Deşi… :woohoo: :woohoo: :woohoo:

 2. Kesepian 28 decembrie 2008 la 13:46 - Raspunde

  -> ByREV: autofill-ul câmpurilor la Robi a fost o problemă şi pentru mine, însă am rezolvat-o bifând în Firefox opţiunea ”Remember what I\’ve entered in form and searchbar”. E enervant uneori dar mă scuteşte şi de scris atâtea câmpuri dar şi de făcut conturi. Robi, no offense, ştii că am cont la tine 😛 Aceeaşi componentă de comentarii o folosesc şi eu pe blogul meu (tot în Joomla) însă la mine face alte nazuri: la unii nu le adaugă comentariile iar la alţii nu le apare formularul.

  Nu-i bai că mi-am instalat WordPress pe un subdomeniu şi acolo mi-am instalat şi componenta preferată de comment-uri (CommentLuv).

  Robi, în Timişoara, în data de 24 XII \’o8 la ora 6.30 dimineaţa, în parcarea Real 2 nu mai era niciun loc. Azi, la Real 1, în parcare era full de maşini plus o gloată imensă de oameni. Românii habar n-au ce e aia criză… bagă-n ei ca-n spital de sărbători şi se fac de rîs pe la TV că exagerează cu mâncatul…

  ”[i]Am ales Joomla! pentru că vreau să devin expert în acest CMS[/i]” [b]GO ROBI[/b] !!

  • Robin Molnar 28 decembrie 2008 la 13:53 - Raspunde

   😀 Io nu cred să fi avut vreo problemă cu aşa ceva. 😀

   Românii e mâncăi bre! 😀

 3. Marius 28 decembrie 2008 la 16:01 - Raspunde

  Recunosc ca nu stiu in ce magazin ai fost, desi cunosc in proportie de 90 % Petrosaniul. Dar stiu ca acolo se termina toate repede…

  Si…. cum ii zicea la magazin ? 😛

  • Robin Molnar 29 decembrie 2008 la 07:45 - Raspunde

   😀 În Piaţa Centrală este un mare magazin de carne şi preparate din carne aparţinând SC Edy Ursu SRL. 😀 Acolo. 😀

 4. Ana 29 decembrie 2008 la 11:43 - Raspunde

  dar cu carnea pe care au luat-o inainte de Craciun ce au facut? :huh:
  sau astia sunt cei care ii au in familie pe unii din aia care au ajuns in spital dupa ce n-au stiut cand sa se opreasca?

  • Robin Molnar 29 decembrie 2008 la 12:03 - Raspunde

   😀 Au vândut mult de tot. Neaşteptat de mult. 😀 Că toată lumea cerea carne. 😀 Aşa că a rămas destul de pustiu… 😀 N-are lumea bani…

 5. Kesepian 29 decembrie 2008 la 12:47 - Raspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.