Criza financiară

Criza financiară are un paradox. Alţii mor de foame (a se citi americanii) pe când alţii se ghiftuiesc ca la apocalipsă. Cred că şi atunci, când totul se va duce pe râpă, se vor găsi români care să sune la salvare că or mâncat prea mult.

Ieri 27 Decembre 2008 a trebuit să merg la cumpărături după nişte lactate. Evident că am căutat ca bezmeticul o oră după doi litri de lapte… Şi evident că majoritatea magazinelor erau pustii de marfă… S-a cumpărat în draci zilele astea. Iată cum arăta o parte din cel mai mare magazin alimentar specializat pe carne din Petroşani. Pustiu. Doar pulpe de pui şi câteva mezeluri mai erau de cumpărat. Ce pulpă de porc, ce antricot? Nimic. Pustiu.

Ba chiar am stat o jumătate de oră la rând la pâine pentru că am găsit doar într-un singur loc. Pentru prima dată în mulţi ani m-am simţit neputincios şi umil, la fel ca pe vremea împuşcatului. Chiar avusesem un flash back destul de neplăcut. În fine, acum totul pare a fi fost doar un vis urât, doar o nălucă, deşi poza asta stă mărturie lipsei de produse din magazine.

La naiba, de sărbători suntem mai răi ca lăcustele…

10 Comentarii

 1. ByREV 28 decembrie 2008 la 08:56 - Raspunde

  putin offtopic si cred ca nu\’s primul care spue asta: modelul de comentarii este \”foarte\” nonstandard, browserul meu nu face auto-complete la formulare, si sa scriu de fiecare data 4 campuri in cazul meu este o pierdere de timp prea mare … secundele conteaza 😀 !

  hm… acum am vazut eu care\’i treaba: \”powered by joomla\” si nu stiam de ce\’mi pare diferit fata de wordpress 😉

  Ai tu vre-un motiv de ai ales joomla ptr asta!
  =======
  Ca tot eram la capitoul criza si carne 😉 … romania este tara paradoxurilor, oricand aici o sa vezi ceva ce nu ai sa vezi in alta parte: un marinar ajuns presedinte de ex sau o anonima ajunsa ministru… orice este posibil, chiar si robintel poate sa ajunge ministrul blogurilor 🙂

  • Robin Molnar 28 decembrie 2008 la 09:05 - Raspunde

   😀 Da, încă lucrez la asta, şi e destul de compex. 😀 Partea bună este că dacă-ţi faci cont pe site câmpurile 1 şi 2 se completează automat. 😉 Deci din 2 câmpuri, user şi pass faci aproape tot. 😉 Desigur, dacă ai încredere că nu spamez. :woohoo:

   :woohoo: Am ales Joomla! pentru că vreau să devin expert în acest CMS. 😉

   😀 Dacă o să ajung eu ministru blogurilor înseamnă că în ţara asta viaţa va fi perfectă şi noi nu avem alte griji decât să le meargă blogurilor bine… :woohoo: Deşi… :woohoo: :woohoo: :woohoo:

 2. Kesepian 28 decembrie 2008 la 13:46 - Raspunde

  -> ByREV: autofill-ul câmpurilor la Robi a fost o problemă şi pentru mine, însă am rezolvat-o bifând în Firefox opţiunea ”Remember what I\’ve entered in form and searchbar”. E enervant uneori dar mă scuteşte şi de scris atâtea câmpuri dar şi de făcut conturi. Robi, no offense, ştii că am cont la tine 😛 Aceeaşi componentă de comentarii o folosesc şi eu pe blogul meu (tot în Joomla) însă la mine face alte nazuri: la unii nu le adaugă comentariile iar la alţii nu le apare formularul.

  Nu-i bai că mi-am instalat WordPress pe un subdomeniu şi acolo mi-am instalat şi componenta preferată de comment-uri (CommentLuv).

  Robi, în Timişoara, în data de 24 XII \’o8 la ora 6.30 dimineaţa, în parcarea Real 2 nu mai era niciun loc. Azi, la Real 1, în parcare era full de maşini plus o gloată imensă de oameni. Românii habar n-au ce e aia criză… bagă-n ei ca-n spital de sărbători şi se fac de rîs pe la TV că exagerează cu mâncatul…

  ”[i]Am ales Joomla! pentru că vreau să devin expert în acest CMS[/i]” [b]GO ROBI[/b] !!

  • Robin Molnar 28 decembrie 2008 la 13:53 - Raspunde

   😀 Io nu cred să fi avut vreo problemă cu aşa ceva. 😀

   Românii e mâncăi bre! 😀

 3. Marius 28 decembrie 2008 la 16:01 - Raspunde

  Recunosc ca nu stiu in ce magazin ai fost, desi cunosc in proportie de 90 % Petrosaniul. Dar stiu ca acolo se termina toate repede…

  Si…. cum ii zicea la magazin ? 😛

  • Robin Molnar 29 decembrie 2008 la 07:45 - Raspunde

   😀 În Piaţa Centrală este un mare magazin de carne şi preparate din carne aparţinând SC Edy Ursu SRL. 😀 Acolo. 😀

 4. Ana 29 decembrie 2008 la 11:43 - Raspunde

  dar cu carnea pe care au luat-o inainte de Craciun ce au facut? :huh:
  sau astia sunt cei care ii au in familie pe unii din aia care au ajuns in spital dupa ce n-au stiut cand sa se opreasca?

  • Robin Molnar 29 decembrie 2008 la 12:03 - Raspunde

   😀 Au vândut mult de tot. Neaşteptat de mult. 😀 Că toată lumea cerea carne. 😀 Aşa că a rămas destul de pustiu… 😀 N-are lumea bani…

 5. Kesepian 29 decembrie 2008 la 12:47 - Raspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.