8 Comentarii

 1. Lexa 21 ianuarie 2012 la 14:46 - Raspunde

  Eh, eu nu fac parte din categoria “in general”, pentru ca *intotdeauna* dupa ce ciocnesc beau macar o inghititura de licoare din pahar. 🙂 Regula am invatat-o pe la 18 ani, dupa ce am avut voie sa beau alcool in mod “oficial”. 🙂

 2. Maria P 21 ianuarie 2012 la 18:16 - Raspunde

  In general ne plac bauturile ceva mai dulci si intotdeuna le degustam , nu le dam pe gat dintr-o data. Nu zic poate mai exista si genul care nu gusta deloc dar sunt cu siguranta nu sunt o majoritate.

  • Robin Molnar 25 ianuarie 2012 la 08:46 - Raspunde

   Ideea e că voi puneți paharul jos după ce ciocniți…

 3. joita lucian 23 ianuarie 2012 la 09:26 - Raspunde

  Buna lectia de bune maniere…sa fiu sincer ..cred ca de multe ori si eu m-am incadrat in categoria “femei” din pct. asta de vedere!…habar nua veam de ce zici tu mai sus…eu am alta obsesie in sensul asta…cand dai noroc cu un barbat….ii urasca pe cei care sunt femei …tre sa fii putin mai ferm cand strangi o mana…nu …ca o “tanti”!

  • Robin Molnar 25 ianuarie 2012 la 08:52 - Raspunde

   Eh, măcar acum știi. 😛

   • joita lucian 25 ianuarie 2012 la 09:10 - Raspunde

    Robin esti un tip care stie foarte multe ….cu multe substraturi…un tip de la care ai ce sa inveti fara discutie…stii ma bucur mult ca la tine aici fac ceea ce fac cu o amre placere..crede-ma…am bloguri pe care intru o data si nici ca mai calc pe acolo…la tine cred ca intru aproape zilnic! habar nu aveam de asta cu bautul!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.