Cum îți recuperezi taxa de primă înmatriculare

IMPORTANT!

Ref: recuperare taxa auto printr-o cerere depusa la ANAF

Precizam ca prevederile Ordonantei de Guvern in care este stipulat ca persoanele care au achitat taxa speciala pentru autoturisme si vehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementarilor legale in vigoare la momentul inmatricularii, pot cere restituirea acesteia pe cale administrativa, fara a mai fi nevoie sa deschida actiune in instanta, INTRA IN VIGOARE ODATA CU publicarea in Monitorul Oficial.

In vederea punerii in aplicare a acestor prevederi ale Ordonantei de Guvern va fi elaborata o procedura care va fi aprobata prin ordin comun al ministrului Mediului, Apelor si Padurilor si al presedintelui ANAF in termen de 45 de zile de la publicarea Ordonantei de Guvern in Monitorul Oficial.

De aceea, rugam contribuabilii interesati SA SOLICITE RESTITURIEA sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, DUPA adoptarea procedurii de restituire.

Serviciul de Comunicare, Relații Publice și Mass-Media

E bun așa, am de recuperat 492 de lei, frate-mio mai mare are de recuperat vreo 350 de euro, iar tata cam 750 de euro, bani munciți.

1 Commentariu

  1. ice4you 28 august 2015 la 21:09 - Raspunde

    In 5 ani, cu transe de 20% in fiecare an. In plus de asta, cu masina aia ramai pe viata ca nici dracu nu o sa o cumpere de la tine ca sa ii plateasca taxa.

    Daca dai o informatie, macar sa fie corecta ca altfel se bucura inutil tot prostu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.