Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
se ia una bucata pliculet si se pune in cana (ma rog, pahar). Peste, se toarna apa fierbinte. Se acopera vreo 5-10 min, apoi se stoarce pliculetul cu o lingurita, se scoate, se pune zahar si…gata!!! :woohoo:
😆 Păi aia am făcut şi eu şi uite ce-a ieşit… 😆
Alea de au ramas pe fundul paharului is E-urile 😆 😆 😆
😆 Cum să aibe ceaiul E-uri? 😆
…sigur asa ai facut?? 😀 atunci, renunta la pliculetele de ceai si foloseste ceaiul traditional facut prin fierbere la ibric!! 😀
😆 Altă soluţie nu văd… 😆
Are hibiscus în compoziţie istoria aia energizantă? Dacă da, atunci amestecă omule, amestecă 😀
Sunt trei moduri de a prepara un ceai : infuzie, fierbere şi macerare la rece (vâscul şi dacă nu mă înşel – obligeana)
😆 Io ziceam să fac un amărât de ceai nu un cocktail… 😆 Mulţam de sfaturi. 😀
[quote=Molnar Robin]:lol: Cum să aibe ceaiul E-uri? :lol:[/quote]
😆 Ai fi surprins mah… Nu e mai simplu sa taie niste buruieni si sa le presare cu diverse arome (adica E-uri) decat sa stea sa cultive respectivele plante? E criza dom\’ne si crizele necesita masuri disperate 😛
:X Io încă sper să beau ceai ne-contrafăcut… 😯
Mda, culmea, tocmai ma benoclam la cutia cu pliculete de ceai cumparata acu cateva luni din Carrefour. Contine plantaX + plantaY + plantaZ + AROME! Sunt curios in ce constau acele arome misterioase (probabil E666, E69, E72, Exxx…)
:X D-aia nu iau eu de la oricine. :X Trebuie să citesc eticheta. :X
Eu zic sa-ti iei ceai de la Fares, ca nu au obiceiul sa adauge chestii. Sau iti iei ceai traditional. Indiferent de care faci, il prepari cum zice tweety girl: il tii in apa fierbinte, nu il fierbi pana moare si ultimul element util din el. 🙂
😆 Aha… 😆
lol lol lol
Pai ceaiul din imagine e FARES, nu se vede?
😆 Eh, detalii. Oricum n-avea de ce să se facă aşa. 😆
Se vede doar pentru cine are ochi. Cred ca ai mei s-au micsorat din cauza ca am mancat prea mult orez in ultima vreme (a sore loser\’s excuse…) :woohoo: :woohoo:
😆 Mişto scuză şi extrem de originală, care depăşeşte cu mult spiritul meu poetic. 😆 Trebuie să o ţin minte… 😆