18 Comentarii

  1. tweety girl 20 ianuarie 2009 la 12:49 - Raspunde

    se ia una bucata pliculet si se pune in cana (ma rog, pahar). Peste, se toarna apa fierbinte. Se acopera vreo 5-10 min, apoi se stoarce pliculetul cu o lingurita, se scoate, se pune zahar si…gata!!! :woohoo:

    • Robin Molnar 20 ianuarie 2009 la 13:50 - Raspunde

      😆 Păi aia am făcut şi eu şi uite ce-a ieşit… 😆

  2. Mihai Todor 20 ianuarie 2009 la 13:08 - Raspunde

    Alea de au ramas pe fundul paharului is E-urile 😆 😆 😆

  3. tweety girl 20 ianuarie 2009 la 15:01 - Raspunde

    …sigur asa ai facut?? 😀 atunci, renunta la pliculetele de ceai si foloseste ceaiul traditional facut prin fierbere la ibric!! 😀

  4. puiu 20 ianuarie 2009 la 16:02 - Raspunde

    Are hibiscus în compoziţie istoria aia energizantă? Dacă da, atunci amestecă omule, amestecă 😀
    Sunt trei moduri de a prepara un ceai : infuzie, fierbere şi macerare la rece (vâscul şi dacă nu mă înşel – obligeana)

    • Robin Molnar 20 ianuarie 2009 la 16:09 - Raspunde

      😆 Io ziceam să fac un amărât de ceai nu un cocktail… 😆 Mulţam de sfaturi. 😀

  5. Mihai Todor 20 ianuarie 2009 la 16:41 - Raspunde

    [quote=Molnar Robin]:lol: Cum să aibe ceaiul E-uri? :lol:[/quote]

    😆 Ai fi surprins mah… Nu e mai simplu sa taie niste buruieni si sa le presare cu diverse arome (adica E-uri) decat sa stea sa cultive respectivele plante? E criza dom\’ne si crizele necesita masuri disperate 😛

    • Robin Molnar 20 ianuarie 2009 la 16:47 - Raspunde

      :X Io încă sper să beau ceai ne-contrafăcut… 😯

  6. Mihai Todor 20 ianuarie 2009 la 16:56 - Raspunde

    Mda, culmea, tocmai ma benoclam la cutia cu pliculete de ceai cumparata acu cateva luni din Carrefour. Contine plantaX + plantaY + plantaZ + AROME! Sunt curios in ce constau acele arome misterioase (probabil E666, E69, E72, Exxx…)

    • Robin Molnar 20 ianuarie 2009 la 17:03 - Raspunde

      :X D-aia nu iau eu de la oricine. :X Trebuie să citesc eticheta. :X

  7. TNH 20 ianuarie 2009 la 16:58 - Raspunde

    Eu zic sa-ti iei ceai de la Fares, ca nu au obiceiul sa adauge chestii. Sau iti iei ceai traditional. Indiferent de care faci, il prepari cum zice tweety girl: il tii in apa fierbinte, nu il fierbi pana moare si ultimul element util din el. 🙂

  8. Roly 20 ianuarie 2009 la 19:40 - Raspunde

    lol lol lol

    Pai ceaiul din imagine e FARES, nu se vede?

    • Robin Molnar 20 ianuarie 2009 la 19:55 - Raspunde

      😆 Eh, detalii. Oricum n-avea de ce să se facă aşa. 😆

    • TNH 21 ianuarie 2009 la 18:56 - Raspunde

      Se vede doar pentru cine are ochi. Cred ca ai mei s-au micsorat din cauza ca am mancat prea mult orez in ultima vreme (a sore loser\’s excuse…) :woohoo: :woohoo:

      • Robin Molnar 21 ianuarie 2009 la 19:05 - Raspunde

        😆 Mişto scuză şi extrem de originală, care depăşeşte cu mult spiritul meu poetic. 😆 Trebuie să o ţin minte… 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.